Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Priveľké SEXI dusno na ministerstve: Táto kosť má držať ochranu nad deťmi na internete, akty ako z Playboya!

Prípadová si nemyslí, že jej súkromné príspevky zobrazujú momenty, kde by mohlo dôjsť k kybernetickému ohrozeniu detí. Zobraziť galériu (6)
Prípadová si nemyslí, že jej súkromné príspevky zobrazujú momenty, kde by mohlo dôjsť k kybernetickému ohrozeniu detí. (Zdroj: TASR/Jaroslav Novák, Instagram.com/peter_the_blyat)

BRATISLAVA - Mnohí by si mysleli, že keď sa práce v prípade bezpečností detí na internete chytí na to určená odborníčka, pôjde verejnosti (a hlavne deťom) príkladom. Na tie v týchto dňoch na internete určite číha viacero nebezpečenstiev. Práve od toho tu je manažérka projektov koordinačného strediska Zuzana Prípadová, ktorá pôsobí na rezorte práce, no jej súkromné aktivity rozhodne nesvedčia o bezpečnosti. Aj slušnosť tu pokrivkáva, hoci dospelé mužské osadenstvo bude zrejme viac ako nadšené. S týmito aktivitami a okázalými fotkami skutočne púta pozornosť!

archívne video

Krajniak o zákone týkajúcom sa jednoduchších riešení spoločných životných situácií blízkych osôb - aj rovnakého pohlavia (Zdroj: Topky/Vlado Anjel)

Večerné školy o bezpečnosti detí na internete

Ešte koncom marca minister práce Milan Krajniak (Sme rodina) upozorňoval na to, že digitálny svet a jeho riziká pre deti približujú rodičom online večerné školy. Posledný štvrtok v mesiaci ich organizuje Národné koordinačné stredisko pre riešenie problematiky násilia na deťoch patriace pod Ministerstvo práce, sociálnych vecí a rodiny (MPSVR) SR. K tomuto mala čo povedať aj samotná manažérka týchto projektov Zuzana Prípadová.

Tlačová konferencia ministerstva práce
Zobraziť galériu (6)
Tlačová konferencia ministerstva práce  (Zdroj: Topky/Vlado Anjel)

"Účelom večerných škôl je priblížiť digitálny svet pre ľudí, ktorí nevyrastali v online prostredí a niektoré témy môžu byť cudzie alebo nepoznané. Deti si cestu k internetu a technológiám vždy nájdu, takže ak chceme deti chrániť v digitálnom prostredí, najlepšou cestou je spoznať ho a vedieť o rizikách, nástrahach a možnostiach, ktoré ponúka," povedala ešte koncom marca Prípadová.

Manažérka, ktorá v súkromí uvereňuje "zaujímavé" zábery

Samotná prípadová však púta pozornosť aj iným spôsobom. A to tým, že síce verejne vodu káže, ale na súkromnom profile "víno pije". Jej priateľ je totiž vášnivý horolezec po budovách, ku ktorým je obvykle zakázaný prístup. Z jeho videí je jasné, že ho nerozhádže ani pokuta za takýto priestupok a už sa vrhá na ďalší zážitok, kde ho okolie, no predovšetkým aj jeho partnerka odmení veľavravným výhľadom.

Priveľké SEXI dusno na
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Instagram.com/peter_the_blyat)

Je to práve Prípadová, ktorá sa s mysterióznym mužom vydáva na tieto nebezpečné a život ohrozujúce "dobrodružstvá", pritom jeho samotný profil zapĺňa práve ona a jej pozadie.

Priveľké SEXI dusno na
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Instagram.com/peter_the_blyat)

Sexi adrenalín v niekoľkometrových výškach

Zo záberov je evidentná, že pár nemá žiadny strach zo šplhania niekoľkých stoviek metrov do výšky bez akéhokoľvek istenia. Navštívili naše slovenské Tatry, Varšavu, katedrálu Notre-Dame v Štrasburgu, Regensburgskú katedrálu, mesto Kyjev (ešte pred vypuknutím vojny) a mnohé iné lokality. Zdá sa však, že párik má prevažne záujem skôr o katedrály, ktorých má Prípadovej priateľ v profile viac ako dosť.

Priveľké SEXI dusno na
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Instagram.com/peter_the_blyat)

Pri väčšine z týchto kúskov dvojica doslova balansuje medzi životom a smrťou a Prípadová neraz ukazuje na verejnosti svoje krivky. Zvyšok šteklivých a zároveň nebezpečných záberov si môžete pozrieť v galérii.

Galéria: Sexica z ministerstva

Ministerstvo vraj neskúma súkromné aktivity zamestnancov

My sme sa samozrejme ministerstva opýtali, aký príklad dáva pravdový s týmto typom príspevkov pre mladých. "Ministerstvo nedisponuje informáciami o voľnočasových aktivitách a koníčkoch našich zamestnancov, keďže nesleduje a nekontroluje súkromné profily zamestnancov na sociálnych sieťach. Podotýkame, že formu prezentácie, akú prejavuje na svojom súkromnom profile, akceptujeme. Fotografie z iného ako jej profilu berieme na vedomie," uvádza tlačový odbor rezortu práce.

Priveľké SEXI dusno na
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: TASR/Jaroslav Novák)

Je to môj súkromný život, reaguje Prípadová

K verejným záberom však mala čo povedať aj samotná Zuzana Prípadová. "Zverejnený obsah na sociálnych sieťach je môj súkromný život, ktorý nie je podmienený vykonávaním pracovných povinností a zároveň ho žiadnym spôsobom neovplyvňuje. Ako príklad uvádzate fotografie z dvoch profilov, pričom iba jeden z nich patrí mne. Majiteľ druhého profilu na sociálnej sieti zverejňuje fotografie viacerých osôb. Na obsah zverejnený na druhom profile nemám dosah. Čo sa týka mojich fotiek, išlo o profesionálne fotenie. Na fotografiách nie je žiadny súvis s ohrozením dieťaťa ani násilím na deťoch, a netýka sa žiadnej mojej pracovnej agendy, ktorú vykonávam. V mojom súkromnom živote sa prirodzene zaujímam o mnohé ďalšie aktivity ako napríklad športové lezenie, fitness a beh, ktorými sa, tak, ako mnoho iných ľudí, prezentujem aj prostredníctvom sociálnych sietí. Je to však pre mňa osobné ponaučenie, ako je možné využívať a zneužívať priestor na internete v osobný neprospech," reaguje na kritiku Prípadová.

Viac o téme: DetiAktyMinisterstvo práceSexi Zuzana Prípadová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu