Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

PIKANTNÉ ODHALENIE Do slovenskej politiky vstupuje PLAYMATE! V mladosti ukázala úplne všetko

Jana Jányová sa objavila po boku Pavla Slotu na tlačovke strany Domov-NS. Zobraziť galériu (7)
Jana Jányová sa objavila po boku Pavla Slotu na tlačovke strany Domov-NS. (Zdroj: reprofoto Playboy, Topky/Ján Zemiar)

KOMÁRNO/BRATISLAVA - Na slovenskej politickej scéne je opäť veselo. Syn známeho Jána Slotu nedávno predstavil tím, ktorý má jeho novú stranu viesť. Medzi nimi sa objavila aj nenápadná a ambiciózna Jana Jányová. Jej minulosť je však zaujímavá, v mladosti totiž nafotila šteklivé zábery.

Vaše tipy

Jányová sa na tlačovke objavila pred týždňom počas prezentácie novej strany Domov-NS, ktorú vedie Pavol Slota, syn slávneho Jána Slotu.  Ten Jányovú prezentoval ako osobu, ktorá sa pohybovala v športovom PR. Jej minulosť je však ďaleko zaujímavejšia. 

PIKANTNÉ ODHALENIE Do slovenskej
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Topky/Ján Zemiar)

VIDEO Tlačová konferencia tímu Domov-NS:

Máme tu nový subjekt, ktorý chce spájať národné strany: Na túto úlohu sa podujal Slotov syn! (Zdroj: Topky/Ján Zemiar)

V roku 2007 mala Jányová ešte iné aktivity, politiky sa netýkali

V týchto dňoch však vyplávali na povrch informácie o novej tvári po boku mladého Slotu. Jányová, kedysi ešte Árkyová, mala od politiky v roku 2007 poriadne ďaleko a jej aktivity sa skôr týkali modelingu. Jej kariérne chodíčky dokonca zasiahli až tak ďaleko, že sa objavila na titulke augustového čísla populárneho pánskeho magazínu Playboy z roku 2007. Na titulke pózuje len v "Evinom rúchu". Podtitul znie "božská bojovníčka z Komárna".

(18+) Zábery nižšie nie sú vhodné pre maloletých divákov

PIKANTNÉ ODHALENIE Do slovenskej
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: reprofoto Playboy)

Jányová však v tom čase bola dosť odvážna aj na šteklivejšie zábery.   

PIKANTNÉ ODHALENIE Do slovenskej
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: reprofoto Topky Playboy)

Bolo to ešte v roku 2007 a bola to len jednorazová ponuka, potvrdil Slota

To, že ide o tú istú osobu nám potvrdil aj samotný líder Domov-NS Pavol Slota. "Áno, podpredsedníčka našej strany Domov - Národná strana pani Jana Jányová (rod. Árkyová) bola v minulosti na titulke vydania seriózneho pánskeho časopisu Playboy. Bolo to v roku 2007 a to zdôrazňujem 2007! V tom čase mala 19 rokov a aktívne sa venovala športu, konkrétne volejbalu, a okrajovo aj modelingu v rámci čoho jednorázovo prijala ponuku spomínaného seriózneho magazínu, a teda určite nemala v úmysle pokračovať vo svojej profesionálnej kariére týmto smerom," potvrdil Slota šteklivú minulosť ambicióznej a začínajúcej političky.

Po tomto jej ambície k modelingu už viac nesmerovali

Podľa Slotu Jányová pracovné skúsenosti získavala hlavne v právnickej kancelárii, ale aj v agentúre zaoberajúcej sa organizáciou športových podujatí. "V roku 2011 sa vydala, po manželovi prijala priezvisko Jányová a ako 24-ročná sa stala matkou dcéry," pokračuje Slota.

PIKANTNÉ ODHALENIE Do slovenskej
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Domov-NS)

V politike by sa chcela venovať aj podpore športu

Jányová podľa Slotu nakoniec zostala v športovej sfére, kde aktuálne pracuje ako marketingová manažérka v jednej z národných športových federácií. "Osobne som veľmi rád, že tak šikovná žena, ako je pani Jányová sa rozhodla angažovať aj politicky. Podobne ako ja a ako aj ďalší členovia našej strany, je aj ona nespokojná s vývojom na Slovensku a to vo všetkých oblastiach," popisuje Slota.

"Pani Jányová sa bude vyjadrovať k viacerým témam, ale jednou z jej priorít, vychádzajúc z povahy jej profesionálneho zamerania bude štátna podpora pre šport," načrtol možné politické nastavenie Jányovej Slota.

Nevidí v tom problém?

Na stole preto ostala otázka, či Slota nevidí problém v týchto fotkách a následnou politickou ambíciou Jányovej v komunálnej a možno aj v parlamentnej politike. "Z mnou uvedených postojov je zrejmé, že ako predseda strany Domov-NS pevne stojím za svojou podpredsedníčkou a nevidím žiadny problém v skutočnostiach súvisiacich s fotografiami pre časopis Playboy z roku 2007 a to nielen na pozadí personálneho a charekterového zloženia aktuálnej vládnej koalície, ktorej jednotlivých členov možno označiť za plagiátorov, klamárov, daňových podvodníkov, sexuálnych deviantov, byvalých bielych koňov, atď.," bráni Jányovú Slota.

PIKANTNÉ ODHALENIE Do slovenskej
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Topky/Ján Zemiar)

Slota uznáva, že istým spôsobom by to mohol vnímať ako pokus o diskreditáciu strany Domov - Národná strana, no ak si vraj ich "neprajníci" nenašli nič zásadnejšie, tak ako predseda strany vraj môže konštatovať, že vznik Domov-NS bol tým najlepším z jeho rozhodnutí.

Viac o téme: PlayboyPlaymateDomov-NSJana Jányová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu