Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Konšpirátori prerazili ďalšie dno: FOTO Stačilo pár hodín a smrť Jula Viršíka (†56) spojili s očkovaním!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Facebook, Gettyimages.com, SITA/AP Photo/Matthias Schrader)

BRATISLAVA - Smrť známeho moderátora Jula Viršíka otriasla jeho rodinou, priateľmi aj verejnosťou. V médiách sa objavila informácia, že príčinou jeho náhleho skonu by mala byť zástava srdca, ku ktorej došlo na jeho chate na Záhorí. Aj keď skutočný dôvod úmrtia ešte nie je známy, už sa našli ľudia, ktorí ju začali spájať s očkovaním. Polícia dnes upozornila na hoax, ktorý sa začal šíriť na sociálnej sieti.

Smutné detaily smrti Jula Viršíka (†56): Nedvíhal telefón... Desivá predtucha sa naplnila!

Na facebokovej stránke venovanej hoaxom a podvodom zverejnila polícia nový príspevok, v ktorom upozornila na to, že slovenská dezinformačná scéna sa neštítila využiť ani nečakanú smrť obľúbeného moderátora Jula Viršíka. 

Profil užívateľa s menom Ján, ktorého profil je zahltený rôznymi konšpiráciami, zverejnil fotografiu zosnulého spoločne so screenshotom statusu z 18. apríla tohto roka, v ktorom Julo Viršík nabádal ľudí, aby sa išli zaočkovať a v ktorom uviedol, že nedávno prišiel na rad aj on sám.

Julo Viršík veril odborníkom, odporúčal očkovanie.
Zobraziť galériu (3)
Julo Viršík veril odborníkom, odporúčal očkovanie.  (Zdroj: FB/Twentyfive s Julom Viršíkom)

"Už dávnejšie som povedal, že mi je jedno, aká vakcína sa mi ujde. Môže byť aj Made In Zimbabwe, ak bude mať všetky certifikáty platné v Európskej únii. Ušla sa mi AstraZeneca a bolo to bez problémov, ak nerátam mierne zvýšenú teplotu, ktorá sa po chvíli vrátila do normálu. Teším sa už na druhú dávku a dúfam, že nás čaká lepšie leto, než to minulé," napísal vtedy moderátor.

Ján našiel súvis hneď.
Zobraziť galériu (3)
Ján našiel súvis hneď.  (Zdroj: FB/Hoaxy a podvody - Polícia SR)

Užívateľ s menom Ján si však tento text vyhodnotil po svojom a napísal: "Julo Viršk - moderátor Rádia RockFM ... Astra Zeneca!!! 56 rokov ! ... Dnes zomrel !!!, kľudne sa ďalej "očkujte". Napriek tomu, že ešte nie sú známe výsledky pitvy a príčina smrti, tento človek už prezentoval súvislosť medzi očkovaním a úmrtím ako fakt. Polícia na to reagovala slovami, že slovenskí dezinformátori prekopali svoje ďalšie dno.

Viac o téme: Julo Viršík
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu