Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Smutné detaily smrti Jula Viršíka (†56): Nedvíhal telefón... Desivá predtucha sa naplnila!

Smrť Jula Viršíka mnohých šokovala. Zobraziť galériu (5)
Smrť Jula Viršíka mnohých šokovala. (Zdroj: Instagram MN)

MALÉ LEVÁRE - V stredu blízkych a verejnosť šokovala správa o náhlej smrti 56-ročného ostrieľaného rádiového spíkra Jula Viršíka. Prvé informácie hovorili o tom, že mu zlyhalo srdce. Nám sa podarilo zistiť smutné detaily moderátorovho skonu. Vraj blízkym nedvíhal mobil. A keď ho išli skontrolovať... Už ho našli mŕtveho!

V stredu podvečer Slovensko zarmútila správa o smrti 56-ročného moderátora Jula Viršíka. Ostrieľaný rádiový spíker a legendárny porotca z prvej a druhej série speváckej šou SuperStar skonal na chate v Malých Levároch na Záhorí. Príčinou jeho náhleho úmrtia bola vraj zástava srdca. 


Obrovský šok! Zomrel moderátor Julo Viršík (†56)


V posledných chvíľach bol zrejme na chalupe sám. Ako sa nám totiž podarilo zistiť, v osudný moment vraj nedvíhal telefón. Jeho blízki preto začali mať desivú predtuchu, ktorá sa, žiaľ, naplnila. „Julo im nebral telefón, no keď prišli na chatu, tam ho už, bohužiaľ, našli mŕtveho,“ dozvedeli sme sa od nášho zdroja.


Najťažšia správa v živom vysielaní: Ešte včera sa s Viršíkom (†56) videli... Dnes oznamoval jeho smrť!


Julo Viršík bol dlhoročným spíkrom rádia Expres. Kolega Michal Sabo ho dokonca považoval za svoj vzor a akéhosi učiteľa. V stredu však, nanešťastie, musel zahlásiť tú najťažšiu správu. „Dnes popoludní sme sa dozvedeli veľmi smutnú správu, ktorá nás zaskočila a zastihla nepripravených a popravde, ešte stále sa štípem do ruky, či je to pravda,“ zahlásil vo vysielaní Sabo. 

Celé jeho trpké zahlásenie si môžete vypočuť vo videu nižšie. 

Najťažšie zahlásenie: Moderátor v živom vysielaní oznamoval úmrtie Jula Viršíka! (Zdroj: Rádio Expres)

Julo Viršík sa narodil v Nitre. Svoju moderátorskú a redaktorskú kariéru odštartoval popri štúdiu v Slovenskom rozhlase. Pôsobil v redakcii Pozor zákruta a neskôr vo vysielaní pre mládež s názvom Rádio Elán. Populárnym sa stal v roku 1991, keď sa stal moderátorom Rádia Rock FM.

V roku 1998 pracoval ako programový riaditeľ v Rádiu Koliba. Bol organizátor festivalov a tiež porotca v show Slovensko hľadá Superstar. V roku 2014 sa na krátky čas vrátil do RTVS a od roku 2015 vysielal svoju legendárnu reláciu Twentyfive v Rádiu Expres.

Julo Viršík bol dlhoročným rádiovým spíkrom.
Zobraziť galériu (5)
Julo Viršík bol dlhoročným rádiovým spíkrom.  (Zdroj: Radio Expres)

Viac o téme: Julo Viršík
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu