Streda29. máj 2024, meniny má Vilma, zajtra Ferdinand

Carmen Electra stráca zábrany, s nimi aj podprsenku!

Carmen Electra Zobraziť galériu (7)
Carmen Electra

LOS ANGELES - Modelka disponujúca neuveriteľnou dávkou sexepílu opäť všetkým dokazuje, že medzi krásnymi ženami patrí stále na vrchol. Kvôli potrebe zaujať však musela Carmen (36) odhodiť aj posledné zvyšky oblečenia.

Dostať nahú Electru pred objektívy fotografov sa tentoraz podarilo mexickému vydaniu pánskeho časopisu MAXIM. Vo zvodných pózach odhaľuje stále viac zo svojej obdarenej figúry, až kým neskončí v Adamovom rúchu. Svoj titul sexsymbol teda opäť obhájila na výbornú.

Skúsená kráska sa rozhodla poskytnúť zaľúbeným párikom svoje zaujímavé zistenie: „Moja rada pre všetkých znie, neberte sa vo Vegas. Dajte si čas – vychutnajte si to.“

Aj po prekonaní viacerých neúspechov v partnerskom živote Carmen stále verí v dôležitosť svadobného obradu. „Je dôležité brať svadbu so všetkým, čo k tomu patrí, pretože je to obrovský záväzok.“

Hoci má celebrita v súvislosti s doživotným partnerstvom veľmi pekné reči, sama pod čepiec tak skoro znovu nepobeží. A to aj napriek perspektívnemu vzťahu s gitaristom skupiny Korn Robertom Pattersonom.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu