Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Táto má už 40? Polonahá Carmen Electra je sexi cica ako zamladi!

Carmen Electra ako sexi záchranárka pred 15 rokmi a dnes Zobraziť galériu (11)
Carmen Electra ako sexi záchranárka pred 15 rokmi a dnes (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Udržiava si postavičku ako lusk! Napriek tomu, že jej kolegyne z Pobrežnej hliadky rokmi na sexepíle strácajú, Carmen Electra si drží punc svetlej výnimky. Len nedávno prekročila prah štyridsiatky, na jej figúre však niet po okruhlinách ani stopy. Je rovnako sexi, ako keď hviezdila v červených plavkách.

Stále ako zvodná mačička! Carmen Electra si fanúšikov pri televíznych obrazovkách získala svojím bezchybným telom už pred 15-imi rokmi. Odvtedy síce prešla niekoľkými zmenami imidžu, na svoje krivky však nikdy nedala dopustiť. Tie jej totiž sladké ovocie prinášajú aj s odstupom času. Plavovláska o dráždivé fotenia nikdy doteraz núdzu nemala.

Dlhé štíhle nohy, plný dekolt a úzky driek – týmito zbraňami Carmen nedávno laškovala s objektívmi paparazzov v losangelských uliciach. Chystala sa totiž na oficiálne pózovanie v monokinách s dierkovanými volánmi. Aj v nevšednom modeli plaviek však línia televíznej hviezdy pôsobila neprehliadnuteľným dojmom. Rovnakým ako za čias, kedy zvádzala v úlohe záchranárky na pláži.

O Carmen je známe, že si svoj hrudník nechala vylepšiť rukami plastického chirurga. Zaujímavé je, že s odstupom času sa s týmto rozhodnutím celkom nestotožňuje: „Plastiku poprsia som mala pred desiatimi rokmi. Z veľkosti 32B som zrazu mala DD, na čo som si chvíľu musela zvykať. Nechcela som až také veľké. Je pekné, že už nemusím nosiť push-up podprsenku, ale mohla som to nechať tak,“ priznala sa v istom rozhovore ešte v roku 2010. Ktovie však, či by sa aj bez silikónov jej kariéra uberala rovnakým smerom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu