Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Nečakaný koniec na obrazovkách Markízy: Vyostrené vzťahy... Schyľuje sa k bitke?!

Markizácku Farmu opustila Tatiana Brunayová. Zobraziť galériu (6)
Markizácku Farmu opustila Tatiana Brunayová. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Farma je opäť chudobnejšia o jedného hráča a tentokrát prišlo niečo, čo by diváci len tak ľahko nečakali. Po prvom zmiešanom dueli šou opustila Tatiana Brunayová (31), čo najhoršie berie farmár týždňa Peťo. Naplnia sa obavy súťažiacich a schyľuje sa na statku k bitke?

Farmár prišiel o pani farmárovú. Po historicky prvom zmiešanom dueli včera Farmu opustila obávaná súperka Tatiana Brunayová. Hoci jej vyzývateľom bol Martin Šmahel, Táňa sa netajila tým, že sa nebojí ani duelu s mužom. Možno aj preto súťažiaci len veľmi ťažko hádali, kto napokon vyjde ako víťaz.

Po štyroch napínavých disciplínach však bolo rozhodnuté. Kým väčšina farmárov sa potešila, že ich spoločné plány vyšli a Táni sa nadobro zbavili, Petrovi Harezníkovi (38) zostali len oči pre plač. Poslednýkrát tak mal možnosť objať svoju najbižšiu spoluhráčku v duelovej stodole.

Nečakaný koniec na obrazovkách
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: TV MARKÍZA)

Po návrate súťažiacich ich čakalo prekvapenie a uvoľnenie v podobe skupiny Mafia corner, ktorí rozprúdili zábavu. A ako už býva po dueli zvykom, alkohol opäť tiekol prúdom. Kým sa však ostatní farmári bezhlavo zabávali, Peter všetkých pozoroval z ústrania a ako jedinému mu veru nebolo do spevu. Vyzerá to, že jeho city k „pani farmárovej“ skutočne neboli iba hrané či súčasť taktiky.

Po minulotýždňovom vypadnutí Michaely Štefánikovej (33) a teraz aj Táni, sa silná trojka definitívne rozpadla. Peter tak zostal v hre viac-menej sám. Ako sa vzťah medzi Petrom a Martinom vyostrí po prepitej noci? Sami farmári sa totižto už pred duelom tejto situácie obávali. „Keby zajtra vypadne Táňa, viete jak sa nad*be?“ zamýšľal sa Milan Vysokai (35). „Oni sa tu pobijú,“ pridala sa k úvahám Karin Dvořáková (25).

Sám Peter sa po zábave nechal počuť, že odteraz bude nekompromisný a v hre ešte poriadne pritvrdí. Schyľuje sa teda na Farme naozaj k bitke?

Viac o téme: Farma
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu