Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Dochrámaný český herec s obviazanou rukou: Bitka s kolegom?!

Jiří Strach Zobraziť galériu (6)
Jiří Strach (Zdroj: Facebook J.S.)

KARLOVE VARY – Medzinárodný filmový festival v Karlových Varoch každoročne hostí mnohých slovenských a českých hercov. Tentokrát sa medzi nimi ukázal režisér a herec Jiří Strach (45), ktorý však dorazil s obviazanou rukou a prelepenou bradou. Ondřejovi Brzobohatému (36) dokonca povedal, že sa pobil s kolegom.

52. ročník Medzinárodného filmového festivalu v Karlových Varoch je v plnom prúde. Na prestížnej udalosti sa premlelo množstvo známych tvárí a nechýbal medzi nimi ani český režisér a herec Jiří Strach, ktorý prišiel s nevšednými doplnkami. Ruka zafačovaná, dva prsty obviazané a na brade leukoplast. Ondřej Brzobohatý sa ihneď zaujímal, čo sa mu stalo.

Jiří Strach prišiel na Medzinárodný filmový festival v Karlových Varoch s obviazanou rukou a prelepenou bradou.
Zobraziť galériu (6)
Jiří Strach prišiel na Medzinárodný filmový festival v Karlových Varoch s obviazanou rukou a prelepenou bradou.  (Zdroj: Profimedia)

Predstaviteľ Lotranda z rozprávky Lotrando a Zubejda rozpovedal fešnému hudobníkovi historku o bitke. Tvrdil, že zmlátil Ondřeja Vetchého, ktorý mal skončiť na JISke. Napokon sa však Strach len zasmial, že nič z toho sa reálne nestalo a k úrazu prišiel v centre Prahy. O to, čo sa mu skutočne stalo, sa podelil aj so svojimi fanúšikmi na Facebooku. 

„Vo svojich rokoch by som mohol mať rozum, že, a neliezť na e-kolobežku cestou domov z krčmy. Ešteže mal práve službu môj brácho, MUDr. Petr Strach. Najprv sa polhodinu smial, až potom šil a röntgenoval," napísal na sociálnu sieť, na čo mu jedna z fanúšičiek veľmi pohotovo odpovedala: Brácha má príma bráchu."

Svojou šikovnosťou sa Jiří Strach pochválil aj na Facebooku.
Zobraziť galériu (6)
Svojou šikovnosťou sa Jiří Strach pochválil aj na Facebooku.  (Zdroj: Facebook J.S.)

Viac o téme: Jiří Strach
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu