Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Seriálová herečka v sexi outfite: Och, jej mamu porazí!

Ariel Winter Zobraziť galériu (7)
Ariel Winter (Zdroj: Instagram)

LOS AGELES - Maxi výstrih, mini sukňa! Herečka Ariel Winter (20) sa najskôr zviditeľnila účinkovaním v seriáli Moderná rodina. Keď jej prsia narástli do neprimerane veľkých rozmerov, dala si ich zmenšiť. Pravidelne však na seba strháva pozornosť nosením vyzývavých outfitov. Ako vyšlo najavo, jej mama z toho nie je vôbec nadšená. Nuž, najnovšie paparazzi fotky jej slávnej dcéry ju asi tiež príliš nepotešia.

Príroda bola k herečke Ariel Winter extrémne štedrá. Nadelila jej totiž vnady, ktoré jej dosť komplikovali život. A tak si sympatická tmavovláska dala zmenšiť. V tom čase sa netajila tým, že sa v období dospievania za svoje bujné vnady hanbila a vyhýbala sa výstrihom. 

Zdá sa, že teraz si to kompenzuje. Stretnúť Ariel bez odhalených pŕs je takmer nemožné. Navyše, jej obľúbeným kúskom oblečenia sú šortky a krátke sukne, vďaka čomu neraz pôsobí vulgárne. „Rada by som videla, že má nejakú sebaúctu. Zdá sa mi, že Ariel takto prahne po pozornosti,” uviedla nedávno herečkina matka.  

Jej slová však na slávnu dcéru nemajú žiaden vplyv. „Ľudia, noste si, čo chcete. Ide len o to, aby ste sa v tom cítili príjemne. Nenechajte nikoho, aby ovplyvňoval vašu osobnosť. Obliekam si, čo chcem a nikto mi do toho nebude hovoriť,” reagovala Ariel. 

Prsnatá tmavovláska aj počas uplynulých dní prevetrala jednen z outfitov, ktoré jej matke určite nebude po chuti. FOTO nájdete v GALÉRII>> 

Viac o téme: Ariel WinterModerná rodina
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu