Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Mladá herečka parádne schudla: Prekliatych kíl sa nevedela zbaviť kvôli... To vážne?!

Ariel Winter kedysi. Zobraziť galériu (7)
Ariel Winter kedysi. (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Dokázala to! Ariel Winter (21), ktorú preslávilo účinkovanie v seriáli Moderná rodina, sa pýši výrazne chudšou postavičkou. Ako mladá herečka v súvislosti s tým prezradila, jej cesta za vysnívanými krivkami bola poriadne náročná. Hoci do chudnutia dávala maximum, výsledok nie a nie prísť. Čo bolo príčinou?

Ustáť vody šoubiznisu nie je vôbec jednoduché. Zvlášť v prípade mladých hviezdičiek, ktoré sa stanú slávnymi v útlom veku. Svoje by o tom vedela hovoriť aj herečka Ariel Winter, ktorá v podstate dospievala pred kamerami seriálu Moderná rodina. 

Tmavovláska otvorene priznáva, že už šesť rokov chodieva týždenne na terapie. „Duševné zdravie je pre mňa veľmi dôležité. Ako človek som narástla a som schopná vyrovnať sa dnes so záležitosťami z minulosti. Je to náročná cesta,” poznamenala Ariel. Kvôli užívaniu liekov sa jej však nedarilo zbaviť nadbytočných kíl. 

„Bolo to pre mňa veľmi frustrujúce. Chcela som sa cítiť fit a chcela som vidieť, že tá snaha prináša výsledok,” uviedla tmavovláska. Hoci si dávala pozor na stravu a pravidelne cvičila, schudnúť sa jej nedarilo. 

Až zmena liečby priniesla želaný úbytok hmotnosti. Ariel dnes vyzerá lepšie, než kedykoľvek pred tým a v skvelej kondícii je nielen jej fyzické zdravie, ale aj to mentálne. 

Ariell Winter v súčasnosti.
Zobraziť galériu (7)
Ariell Winter v súčasnosti.  (Zdroj: profimedia.sk)

Ariel Winter je spokojná a šťastná.
Zobraziť galériu (7)
Ariel Winter je spokojná a šťastná.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Ariel Winter
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu