Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

VIDEO Mafiánske vybavovanie si účtov: Obyvateľov Piešťan terorizujú neprispôsobiví susedia

Požiar auta v Piešťanoch Zobraziť galériu (2)
Požiar auta v Piešťanoch (Zdroj: foto: tip citatela)

PIEŠŤANY - Obyvatelia piešťanskej ulice sú poriadne znepokojení. Život im znepríjemňujú neprispôsobiví susedia. Do redakcie nám pobúrený čitateľ zaslal video, ako jeden z miestnych podpálil pred domom auto.

Vaše tipy

Podľa nášho čitateľa požiar vznikol úmyselne. Ako povedal, v okolí bývajú občania, ktorí ostatných často svojím správaním a konaním jemne povedané vyrušujú. "Oplatí sa pozrieť na bláznov. Toto je extrém. Pred bytovku na Teplickej ulici v Piešťanoch si podpálili svoje vlastné auto. Toto je nenormálne, čo tu musím stále trpieť. Každý mesiac nejaká hádka, ale do takýchto extrémov to ešte nešlo." napísal nám pobúrený čitateľ.

Incident sa odohral tento týždeň. Situáciu čitateľ zachytil na video. Vidno na ňom, ako v noci plamene z horiaceho auta siahajú do výšok. Na prípad sme sa opýtali polície.  

Pozrite si predmetné vide. 

Požiar - horiace auto v Piešťanoch

Vybavovanie účtov

Podľa našich informácií išlo o vyrovnávanie si účtov členov rodiny. Z pomsty zapálil jeden muž auto druhému. "V prípade požiaru auta išlo o úmyselné konanie inou osobou. Polícia začala v utorok, 12. septembra vo veci trestné stíhanie pre prečin poškodzovania cudzej veci a vzápätí obvinila zo skutku muža, ktorý sa na polícii ku všetkému priznal," uviedla hovorkyňa trnavských policajtov Mária Linkešová. 

VIDEO Mafiánske vybavovanie si
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: foto: tip citatela)

Viac o téme: AutoPožiarObyvateliaPiešťany
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu