Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Žena sa sťažovala na príšerný smrad: Hrozivá príčina v byte na hornom poschodí

Kim Begbieová Zobraziť galériu (2)
Kim Begbieová (Zdroj: Facebook)

EDINBURGH - Ten smrad už nemohla zniesť a chcela, aby s tým úrady niečo robili. Všetko ale trvalo príliš dlho, a tak musela dvojnásobná matka privolať políciu, aby rébus konečne vyriešila. Bohužiaľ mal tento príbeh smutný koniec.

Kim niekoľko týždňov v bytovke, v ktorej žije, neznesiteľný zápach. Nahlásila to miestnym úradom, ale nič sa nedialo. Ako čas plynul, bola čoraz viac znepokojná; najmä po tom, ako k oknu na hornom poschodí začali zlietavať muchy. Nakoniec bola nútená zavolať na políciu, ktorá po príchode na miesto učinila strašný objav. V byte nad Begbieovou ležalo telo mŕtveho 73-ročného suseda. 

Na okne sa hromadili muchy
Zobraziť galériu (2)
Na okne sa hromadili muchy  (Zdroj: Facebook)

Dana (37) na FOTO roky trpela záhadnými chorobami: Príčinu odhalil jedovatý pach z pivnice

Mladá žena neskrýva rozhorčenie nad konaním, či skôr nekonaním, edinburgských úradov. "Je to zlý vtip. Nahlásila som udalosť, ale nikto z úradu sa mi neozval späť. Takže keď som uvidela na okne všetky tie muchy, zavolala som políciu. Reagovali okamžite, prišli do desiatich minút a vyrazili dvere. Bohužiaľ vo vnútri našli mŕtveho muža, ktorý zomrel už pred nejakým časom," napísala na Facebooku. 

Žena sa sťažovala na
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook)

 Nie je to prvýkrát, čo sa Begbieová sťažovala na smrad prichádzajúci z rovnakého bytu. Jeho príčinou bol vtedy nahromadený odpad, ktorý naplnil štyri nákladné autá. Úrady vtedy prisľúbili, že za mužom bude každý týždeň chodiť sociálny pracovník, aby ho skontroloval. Očividne sa tak ale nedialo. 

Viac o téme: MŕtvolaZápach
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu