Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Nabi si svoj fón a vyraz hľadať von, kde ukrýva sa Pokémon...

PR článok Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: PR)

Lovci pokémonov a všetci fanúšikovia Pokémon GO – POZOR! Skvelá správa, prichádza unikátny power bank, ktorý je vytvorený špeciálne pre vás. Štýlový Magic Ball v tvare pokéballu s kapacitou až 10 000 mAh teraz už aj u nás na Slovensku. Za pomerne príjemnú cenu.

Ak si aj ty podľahol čaru hľadania tých malých chlpatých príšeriek na najčudesnejších miestach a odľahlých končinách, zaručene si narazil na neprekonateľný limit: vybitú batériu mobilného telefónu. Nič nepoteší viac ako tento kazič zábavy, však? Toto sa ti však už teraz nestane. S novou power bankou Magic Ball bude hľadanie pokémonov – alebo čokoľvek iné, čomu sa chceš na svojom smartfóne či tablete venovať – nepretržitá zábava (alebo práca... J).

Stlač power button v prednej časti „loptičky“ raz a LED kontrolka na proťajšom čiernom pruhu sa rozsvietu – podľa počtu svietiaci bodiek zistíš úroveň nabitia power banky. Ak tlačidlo stisneš dvakrát krátko za sebou, voilà, prekvapenie – nočný režim! Všetky štyri bočné pásiky sa rozsvietia výrazným žltým svetlom, ktorým si môžeš posvietiť aj v úplnej tme, napríklad pri hľadaní pokémonov počas nočnej výpravy! 

Nabi si svoj fón
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: PR)

Power bank je vynikajúca vecička pri dlhších výpravách napríklad do prírody alebo mimo mesto, kde si nemáš ako nabiť svoj mobilný telefón. Je to v podstate externá batéria, praktické prenosné zariadenie, ktoré pri cestovaní kamkoľvek jednoznačne oceníš. Ani na najodľahlejšom mieste tak nezostaneš „bez šťavy“. No a Magic Ball má k tomu ešte nespornú pridanú hodnotu: je to skutočný zberateľský kúsok, fanúšikovský „must have“ pre všetkých milovníkov fenoménu Pokémon, ktorý si zároveň môžeš pribaliť so sebou na „lov“. Patentovaný dizajn, prepracované detaily v krásnom farebnom prevedení, záruka kvalitného materiálu... Skrátka, štýlová vychytávka – žiadna fádna sivá krabička. Výrobcovia si dali záležať, pretože fanúšikovia sú vždy náročná skupina a neuspokoja sa s hocičím.

Pri svojich rozmeroch: 83 mm v priemere, a váhe 350 gr pritom power bank nie je ani príliš veľký a ťažký, dá sa pohodlne nosiť v taške a máš ho vždy poruke. Kapacita 10.000 mAh zároveň vystačí na 5 až 6 úplných dobití batérie smartfónu – úplne kdekoľvek. Magic Ball ochráni tvoj telefón i sám seba pred: preťažením, prehriatím, prebitím, podchladením či elektrickým skratom, a ďalšími nepríjemnosťami. Funkcia automatického spánku tiež zabraňuje strate výkonu. A to najlejepšie: je kompatibilný s 99.99% všetkých zariadení pripojiteľných na USB, vrátane iPhone a Android mobilných smartfónov, HTC, Samsung, Blackberry,  LG, a taktiež iPad, MP3/MP4, PSP, GPS... Skrátka, so všetkým.

Nabi si svoj fón
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: PR)

Možno sa pýtaš: OK, powerbanka slúži na dobíjanie zariadení ako smarfóny, tablety, čítačky alebo aj notebooky – ale ako dobijem powerbanku? Veľmi jednoducho: pripojením k notebooku, PC alebo adaptéru. V prednej časti sa nachádzajú dva USB sloty: klasický je výstup a slúži na pripojenie k zariadeniu, ktoré chcete dobiť. Menší mikro USB je vstup a pomocou neho nabijete samotnú powerbanku pripojením napr. k notebooku. Priemerná doba vlastného nabíjania banky je ca. 6 až 7 hodín.

Takže, suma sumárum, Magic Ball je cool, pretože:

  • je štýlový – žiadna fádna sivá krabička ale prepracovaný dizajnový kúsok
  • je univerzálny – kompatibilný s 99.99% všetkých zariadení pripojiteľných na USB
  • je praktický, skladný a vždy poruke
  • je zábavný – zaručene si vás s ním všimnú a naštartuje konverzáciu
  • má vychytávkový nočný režim, a LED kontrolku úrovne nabitia batérie
  • má v sebe líthiové batérie šetrné k životnému prostrediu
  • chráni telefón i sám seba pred preťažením, prehriatím, podchladením či elektrickým skratom
  • skrátka, ideálny darček pre všetkých, nielen hľadačov Pokémonov J

Či už hráš Pokémon GO alebo nie, šťava tvojmu smartfónu nedôjde.

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu