Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Počítačový gigant náhle končí: Spoločnosti nepomohlo ani zníženie počtu predajní

Spoločnosť Shark Computers Zobraziť galériu (2)
Spoločnosť Shark Computers (Zdroj: www.shark.sk)

BRATISLAVA - Spoločnosť SHARK Computers, a.s., ukončuje činnosť. Počas roka 2016 sa uskutočnila konsolidácia podniku, znížil sa počet predajní, upravil online obchod, ale ani tento postup nepriniesol očakávané výsledky. Následne sa akcionári rozhodli pre ukončenie činnosti spoločnosti.

Ako informovala spoločnosť, so všetkými zamestnancami boli uzavreté dohody o ukončení pracovného pomeru ku dňu 28.2.2017, pričom išlo o 12 zamestnancov a kontraktorov. Záväzky voči veriteľom, dodávateľom a prenajímateľom vysporiada spoločnosť na základe štandardných účtovných a legislatívnych postupov. Zároveň spoločnosť dodá všetky objednávky a vystaví dobropisy pre otvorené zákazky.

Počítačový gigant náhle končí:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: www.shark.sk)

Na webovej stránke www.shark.sk je uvedená informácia „Z technických dôvodov nie je možné objednávať tovar na našom webe. Za prípadné komplikácie sa ospravedlňujeme.” Predstavenstvo spoločnosti SHARK Computers, a.s., bolo zmenené dňom 27.1.2017 a proces ukončenia činnosti bude viesť zastupujúca právna kancelária. Zápis v Obchodnom registri SR bol aktualizovaný dňom 21.2.2017.

Viac o téme: KoniecShark Computers
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu