Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Wau, to je teda úlovok: Hokejista Tatar zbalil slovenskú missku s krásnym telom!

Tomáš Tatar zbalil Luciu Slaninkovú, ktorá v roku 2013 zažiarila na súťaži krásy Miss Universe SR. Zobraziť galériu (9)
Tomáš Tatar zbalil Luciu Slaninkovú, ktorá v roku 2013 zažiarila na súťaži krásy Miss Universe SR.

BRATISLAVA – Iskrí to medzi nimi! Lucia Slaninková (22) sa zviditeľnila v roku 2013, keď jej korunka Miss Universe SR unikla len o vlások. Zo súťaže krásy si napokon odniesla titul prvej vicemiss a tiež viacero menších ocenení. Už vtedy bolo zrejmé, že sympatická tmavovláska má telo hodné chvály. Ako sa nám podarilo zistiť, najnovšie ho obdivuje aj hokejista Tomáš Tatar (23), ktorý má ku kráske veľmi blízko.

Úspešní športovci a krásne ženy k sebe už od nepamäti akosi patria. Najnovšie sa takéto spojenie podarilo vytvoriť aj hokejistovi Tomášovi Tatarovi, prezývanému Trto, a I. Vicemiss Universe SR 2013 Lucii Slaninkovej. Dvojica sa podľa našich informácií intenzívne stretáva a ich vzťah nie je len čisto kamarátsky. „Vzájomne sú si veľmi blízki a už nejaký ten čas majú intímny pomer,”  dozvedeli sme sa od nášho zdroja.

V súvislosti s milostným románikom sme oboch aktérov oslovili. „S Tomášom sa poznáme už dlhšie. Stretávame sa, odkedy sa vrátil z Ameriky. Sme kamaráti. Nechcem sa k tomu vyjadrovať moc,” reagovala vyhýbavo Slaninková, keď sme sa jej pýtali, ako dlho tvoria s Tatarom pár. Hokejista nám prostredníctvom svojho agenta odkázal, že túto tému nechce komentovať. 

Lucia Slaninková má telo, ktoré ohúrilo aj hokejistu Tomáša Tatara.
Zobraziť galériu (9)
Lucia Slaninková má telo, ktoré ohúrilo aj hokejistu Tomáša Tatara.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu