Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Patrícia Vitteková má novú lásku: Tvorí pár so slovenským hercom!

Patrícia Vitteková randí s hercom Michalom Nemtudom. Zobraziť galériu (6)
Patrícia Vitteková randí s hercom Michalom Nemtudom.

BRATISLAVA - Sú zamilovaní! Patrícia Vitteková (34) sa pred rokom musela vzdať sna, že jej manželstvo s futbalistom Róbertom Vittekom (32) vydrží navždy. Ich vzťah sa rozpadol a už ho evidentne nič nemôže zachrániť. Svedčí o tom aj fakt, že speváčka má po svojom boku nového muža. Ako sa nám podarilo zistiť, už tri mesiace randí s hercom Michalom Nemtudom (27). Párik sme prichytili aj koncom týždňa v centre hlavného mesta.

Stále spolu! Patríciu Vittekovú zrejme v blízkej dobe čaká rozvod s futbalistom Róbertom Vittekom. Každý z nich si už žije svoj život a tmavovláska sa po nešťastnom období opäť môže usmievať. Na príčine je láska. 

S hercom Michalom Nemtudom, známym napríklad z filmu Lóve alebo seriálu Ordinácia v ružovej záhrade, sa speváčka už párkrát objavila v spoločnosti. Ich stretnutia však mohli vysvetľovať aj vzájomné pracovné aktivity. No koncom minulého týždňa sme párik stretli v hlavnom meste a ich schôdzka vyzerala naozaj dôverne. Nechýbali nežné bozky a ani držanie sa za ruky. Keď si ale dvojica všimla, že neuniká pozornosti okolia, oddelili sa od seba a radšej si držali menší odstup. 

Topky.sk sa preto snažili od páriku získať stanovisko k ich vzťahu. Ani jeden však na naše telefonáty nereagoval. Zato ľudia z ich okolia v tom majú úplne jasno. „Sú spolu už tri mesiace. Michal jej neustále prejavuje svoju náklonnosť. Majú sa naozaj radi,” povedal nám dobre informovaný zdroj. 

Vitteková aj Nemtuda si pritom relatívne nedávno prešli dosť zložitým obdobím. Patrícii skrachovalo manželstvo a Michal len koncom minulého roka ukončil svoj predchádzajúci vzťah. Možno im teraz práve vo dvojici svitne na lepšie časy.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu