Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Krásna Slovenka po boku hokejistu Tatara: To sú zbrane... Do očí sa jej nepozriete!

1. vicemiss Universe SR 2013 Lucia Slaninková aktuálne tvorí pár s hokejistom Tomášom Tatarom. Zobraziť galériu (6)
1. vicemiss Universe SR 2013 Lucia Slaninková aktuálne tvorí pár s hokejistom Tomášom Tatarom.

BRATISLAVA - Sexi kočka! Lucia Slaninková (23) pred dvomi rokmi zabodovala v súťaži krásy Miss Universe SR, kde zaujala druhé miesto. No darí sa jej aj v súkromnom živote. Pred rokom totiž ulovila úspešného hokejistu Tomáša Tatara (24). Tmavovláska sa aktuálne na sociálnej sieti Instagram chváli fotkami zo spoločnej dovolenky na Maledivách. A na tej najnovšej, ktorú zverejnila, sa kráske do očí ani len nepozriete...

Po boku úspešného hokejistu Tomáša Tatara stojí už približne rok 1. vicemiss Universe SR 2013 Lucia Slaninková. Dvojica si spočiatku svoj vzťah prísne strážila a označovala ho za čisto kamarátsky, no dnes už nič neskrýva. 


Wau, to je teda úlovok: Hokejista Tatar zbalil slovenskú missku s krásnym telom! 


V týchto dňoch si zaľúbenci užívajú spoločné chvíle na exotickej dovolenke na Maledivách. No a práve odtiaľ pochádza aj najnovší záber krásnej Slovenky. Tmavovláska si na Instagram zavesila snímku, na ktorej je tak, ako ju príroda stvorila – bez akýchkoľvek úprav a zásahu líčidiel. 

No v porovnaní so spodnou časťou snímky si takú banalitu, akou je tvár bez mejkapu, všimne zrejme len málokto. Teda minimálne, čo sa pánov týka. Deväť z desiatich mužov sa určite kráske do očí ani len nepozrie. Slaninková totiž vystavila na obdiv aj svoje ženské zbrane. 

Lucia Slaninková zverejnila na Instagrame svoju fotku bez mejkapu. Nenalíčenú tvár si však v tomto prípade všimne asi len málokto.
Zobraziť galériu (6)
Lucia Slaninková zverejnila na Instagrame svoju fotku bez mejkapu. Nenalíčenú tvár si však v tomto prípade všimne asi len málokto.  (Zdroj: Instagram)

Mohlo by vás tiež zaujímať: 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu