Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Pikantný trapas českej Miss: Ups, vykukol jej nahý prsník!

Miss ČR 2009 Aneta Vignerová si v riskantnej róbe neustrážila odhalené poprsie. Zobraziť galériu (5)
Miss ČR 2009 Aneta Vignerová si v riskantnej róbe neustrážila odhalené poprsie. (Zdroj: profimedia.sk)

PRAHA – Neustrážila si hlboký výstrih! Hoci Aneta Vignerová (26) patrí k najkrajším dámam v susednej Českej republike, aj ona sa občas zamotá do poriadne trápnej situácie. Tento týždeň jej narobil šarapatu provokatívny model šiat, vďaka ktorému ukázala fotografom viac, než chcela. Stačila chvíľa nepozornosti a spod látky jej lascívne vykúkal prsník.

Opäť v centre pozornosti! Aneta Vignerová sa na titulné strany českých médií prepracovala najmä po tom, čo v roku 2009 zvíťazila v národnej súťaži krásy. Vďaka korunke na hlave a titulu Miss sa dnes naplno živí modelingom, pričom nechýba na mnohých podujatiach zo sveta šoubiznisu. Uprostred týždňa prijala pozvanie na krst kalendára Automyčky Expres a večer okorenila poodhaleným poprsím.

Aneta si na akciu vyrazila v priliehavých bielych šatách puzdrového strihu s vysokým rázporkom a vskutku veľkorysým výstrihom. Keďže spodná bielizeň by tentoraz nepôsobila esteticky, Misska stavila na prirodzenosť. Z viacerých uhlov sa však pristihla pri tom, že objektívy zachytávajú aj to, čo by malo ostať skryté. Paparazzi mali totiž v istých momentoch priamy výhľad na jej obnažený prsník.

Krásna brunetka má za sebou zopár nevydarených vzťahov a momentálne žije bez partnera. Netají sa však tým, že miluje diamanty. „Žiaden šperk nežiari toľko ako pravé diamanty. Doma mám pár kúskov a keď si nejaký vezmem do spoločnosti, cítim sa tak sexi,“ citoval jej slová denník Blesk. Pri tejto príležitosti sa Anete zacnelo za prsteňom, ktorý jej kedysi venoval bývalý snúbenec Kamil Bahbouh: „Neprišlo mi to fér – nechať si ho.“ Ak teda muži v jej okolí zvažujú, že sa s modelkou zblížia, mali by si byť vedomí pomerne vysokej a pravidelnej investície.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu