Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Drsňák Vin Diesel: Totálne sa zosmiešňuje na webe!

Vin Diesel zverejnil video, na ktorom sa znemožnil podivným vystúpením zo súkromia. Zobraziť galériu (9)
Vin Diesel zverejnil video, na ktorom sa znemožnil podivným vystúpením zo súkromia. (Zdroj: Facebook)

LOS ANGELES – Toto sa na akčného hrdinu veľmi nepodobá! Hoci si Vin Diesel (46) na televíznych obrazovkách aj striebornom plátne pestuje imidž svalovca s holou hlavou, aj jeho občas prevalcuje nával emócií kurióznym spôsobom. Stačí sa pozrieť, ako pred webkamerou vyjadruje svoju obrovskú radosť. Podivný tanec a ďalšie gestá ho strápňujú na celej čiare.

Ten sa ale vyfarbil! Keď vo svete šoubiznisu zarezonuje meno Vin Diesel, väčšina fanúšikov si automatický predstaví drsného idola s vypracovaným telom a hlavou bez vlasov. Hrdina snímok o rýchlych autách a krásnych ženách sa však najnovšie predviedol tak, ako ho pozná iba málokto. Na svojom Facebookovom profile zverejnil vyše sedemminútové video, v ktorom poodhalil svoje druhé „ja“.

Vin je pravdepodobne skrytým fanúšikom popových hviezd, akými sú Katy Perry a Beyoncé. Práve skladby Dark Horse a Drunk in Love sa totiž stali námetom na jeho pokusy o spievanie, afektovaný playback či dokonca svojrázny tanec. Herec sa v maskáčových krátkych nohaviciach a v bielom tielku bez váhania chytá za rozkrok a snaží sa imitovať niektoré pohyby raperov. V istých okamihoch dokonca vyplazuje jazyk a oblizuje si ním pery.

Zosmiešňujúce zábery sa dočkali aj mnohých pozitívnych reakcií, pričom len v prvých siedmich hodinách ich zdieľalo až stotisíc fanúšikov. A čo chcel trápnym prejavom Vin vlastne povedať? „Ľudia, som jednoducho nadšený. Som šťastný a chcem vykričať, že vám ďakujem. Práve mi volali z Universalu a povedali mi, že Riddick je číslom jeden v rebríčku DVD,“ vysvetľoval protagonista z Rýchlo a zbesilo na kameru. Je síce známe, že Vin má za sebou breakdanceovú minulosť, no niektoré prvky by zo svojho repertoáru prezentovať radšej nemal.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu