Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Judínyová nahá v priesvitnom, Čírová šokovala účesom

Mária Čírová zaujala farebnými vlasmi, Erika Judínyová odvážnym topom. Zobraziť galériu (6)
Mária Čírová zaujala farebnými vlasmi, Erika Judínyová odvážnym topom.

BRATISLAVA – Zaujali! V utorok večer sa konali prvé prehliadky v rámci cyklu Bratislavských módnych dní. Na spoločenskej akcii sa objavilo mnoho známych tvárí slovenského šoubiznisu, no pomerne veľa pozornosti na seba strhávali speváčka Mária Čírová a markizáčka Erika Judínyová. Zatiaľ čo prvá zo spomínaných dám prišla na podujatie s ružovými vlasmi, moderátorka sa ukázala v skutočne odvážnom outfite.

Utorkový večer sa niesol v znamení noblesy a módy. V hlavnom meste sa totiž konali prvé prehliadky obľúbených Bratislavských módnych dní. Pozvanie na spoločenské podujatie prijalo mnoho známych tvárí slovenského šoubiznisu.

Galéria: FOTOREPORTÁŽ: Bratislavské módne dni

Na akcii nechýbala napríklad ani moderátorka markizáckej relácie Smotánka Erika Judínyová. A ako je u plavovlásky zvykom, aj tentokrát zaujala svojim hriešne sexi outfitom. Na podujatie dorazila v čiernom, kompletne priesvitnom tope. Tie najdôležitejšie partie zakrývala iba jemná čierna čipka. Markizáčka tak bez akejkoľvek spodnej bielizne provokovala prítomných pánov pohľadom na poodhalené krivky.

Od blondínky sme zisťovali, ako sa v tomto odvážnom modeli cítila. „Je to úplne normálny pracovný odev. Takto chodievam do spoločnosti stále a preto mi to nerobilo problém. Nemala som obavy, že by som ukázala niečo viac, ako by som chcela,“ prezradila pre topky.sk Judínyová. 

Pohľady prítomných hostí však pútala aj speváčka a mamička dvoch detí Mária Čírová. Tá totiž zvolila skutočne netradičný účes. Na módnej prehliadke sa objavila s vlasmi s ružovým nádychom. Pod určitým osvetlením dokonca vyzerali ako oranžové, čo pôsobilo naozaj divoko. Pýtali sme sa jej preto, či ide o trvalú zmenu. „Účes bol vytvorený iba na túto príležitosť, no ružovú farbu vlasov zvažujem už dlhší čas. Určite by som sa preto nechala nahovoriť aj na permanentné prefarbenie, no momentálne nemám ani 10 dní na to, aby tá farba vybledla do toho správneho odtieňa. Mám veľa práce a na blbosti nie je čas,“ reagovala Čírová. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu