Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Judínyová úplne opantala Skrúcaného: Neveríte? Pozrite!

Iskra vo vzťahu Eriky Judínyovej a Štefana Skrúcaného nechýba. Zobraziť galériu (6)
Iskra vo vzťahu Eriky Judínyovej a Štefana Skrúcaného nechýba.

BRATISLAVA – Mali oči len pre seba! Iskra medzi Erikou Judínyovou a Štefanom Skrúcaným síce preskočila už pred dvomi rokmi, no zaľúbenci sa k sebe túlia stále rovnako, ako keď sa ich láska ešte len rodila. Potvrdili to aj na utorkovej Jozefovskej párty, kde si svoje city prejavovali vzájomnými nežnosťami pred zrakmi všetkých hostí.

Galéria: Fotoreportáž z Jozefovskej párty

V utorok večer sa v centre nášho hlavného mesta konal piaty ročník Jozefovskej párty, ktorú organizuje znalec ženskej krásy Jozef Oklamčák. Medzi stálych hostí tohto podujatia patria aj jeho dlhoroční kamaráti Erika Judínyová a Štefan Skrúcaný. Tí si okrem skvelej zábavy našli čas aj na nežné prejavy svojej lásky, vďaka čomu chvíľkami pôsobili ako čerství zaľúbenci.

Ako nám Štefan prezradil, jeho vzťah s Erikou sa rodil plynulo a vznikol z dlhoročného kamarátstva. „Nič tam nebolo nasilu. Začali sme sa viac stretávať a rozprávať sa. Zistili sme, že máme toho veľa spoločného. A to je veľmi dôležité, aby si dvaja ľudia rozumeli aj ľudsky. Lebo tá iskra a všetko okolo toho je krásne, ale ono to skôr či neskôr vyprchá. U nás stále nič nevyprchalo, ale ja sa toho ani vôbec nebojím. Je medzi nami veľa porozumenia,” veští svojmu vzťahu dlhé trvanie Skrúcaný.  

Zaujímalo nás tiež to, či si dvojica potrpí na romantiku. A či sa Števovi podarilo niekedy Eriku nejakým dojímavým gestom rozplakať. „U nás to nie je o nejakom hraní sa na niečo. Nemáme núdzu ani o úsmevy, ani o slzy. Pevne verím, že v takom správnom pomere,” uzavrel herec, ktorý moderátorku dokonca nedávno požiadal o ruku.

VIDEO: Zábava na Jozefovskej párty

Jozefovská párty upgrade

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu