Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Skrúcaný šokoval Judínyovú verejným vyznaním: Toto som vážne nečakala!

Erika Judínyová zostala milo zaskočená vyznaním od Štefana Skrúcaného. Zobraziť galériu (4)
Erika Judínyová zostala milo zaskočená vyznaním od Štefana Skrúcaného.

BRATISLAVA - Je to jeho milovaná! Erika Judínyová a Štefan Skrúcaný budú čoskoro oslavovať druhé výročie svojho vzťahu. No ešte predtým dal herec svojej polovičke výnimočný darček k dnešnému Medzinárodnému dňu žien. Verejne sa totiž vyznal zo svojich citov na stránkach dámskeho magazínu. Niet divu, že toto prekvapenie markizáčku dojalo.

Miluje ju a nehanbí sa to povedať nahlas! Štefan Skrúcaný prekvapil verejnosť, keď sa pred dvomi rokmi krátko po búrlivom rozchode dal dokopy s dlhoročnou kamarátkou Erikou Judínyovou. Tí, ktorí im predpovedali blízky koniec, však nemali pravdu.

Dvojica je spolu už dva roky. A ani po takomto čase sa neprestávajú vzájomne prekvapovať. Herec najnovšie svoju partnerku ohúril nečakaným romantickým gestom. Pri príležitosti Medzinárodného dňa žien jej totiž venoval verejné vyznanie v magazíne La Famme. 

„Erika, želám ti ku dňu žien jednu jednoduchú vec – aby si stále cítila, že ťa ľúbim. Myslím si totiž, že ženy, ktoré cítia, že ich partner ľúbi, sú potom aj zdravé, šťastné a úspešné...” vyjadril verejne svoju lásku Skrúcaný. 

Topky.sk zisťovali, čo na to Erika. „Veľmi milo ma to prekvapilo. Netušila som, že niečo takéto Štefan urobil,” povedala nám. Svoje najsúkromnejšie pocity z tohto vyznania si však moderátorka nechala len pre seba.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu