Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Judínyovej skúška ohňom: Pri svokre sa poriadne zapotí!

Erika Judínyová strávi Vianoce spolu s rodinou jej snúbenca Štefana Skrúcaného. Zobraziť galériu (5)
Erika Judínyová strávi Vianoce spolu s rodinou jej snúbenca Štefana Skrúcaného. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA - Bude to ťažké! Podobne ako minulý rok, aj tento strávi Erika Judínyová Štedrý deň spolu s rodinou svojho snúbenca Štefana Skrúcaného. No zatiaľ čo naposledy sa o večeru starala jej budúca svokra, tentokrát bude musieť hostinu zvládnuť moderátorka. Podarí sa nádejnej neveste urobiť na rodičov svojej lásky dobrý dojem?

Poznáte, aké to je, keď chcete zapôsobiť na rodičov svojej lásky. Snažíte sa, aby bolo všetko tip-top. A preto to robíte najlepšie, ako len viete. Niečo podobné čaká už o pár dní aj Eriku Judínyovú. Hoci po boku Štefana Skrúcaného strávi už druhé sviatky pokoja a mieru, tentokrát budú o trochu iné. Čaká ju totiž skúška ohňom - o celú štedrovečernú večeru sa po prvýkrát postará výhradne ona. 

„Tento rok budem variť ja, prvýkrát. Minule sa o večeru starala Števkova mamina so sestrou. Budeme si musieť ešte všetko ujasniť. Síce sme nad tým už sedeli a máme zruba nejakú predstavu, ako by sviatky mohli vyzerať, no nechcem o tom ešte hovoriť,“ povedala pre topky.sk markizáčka.

Dvojica však nebude tráviť Vianoce iba v Bratislave. Veď už po štedrovečernej večeri majú naplánovanú prvú cestu. „Detaily ešte nemáme upresnené, ale bude to vyzerať asi tak, že na Štedrý deň budeme u nás doma, čiže u Števka, on odbehne aj za deťmi a ešte večer pôjdeme do Trenčína. A na druhý deň do Partizánskeho k našim,“ prezradila tvár markizáckej Smotánky. 

Aj Silvestra strávia snúbenci mimo svojho domova. „Budeme v Rakúsku, v takom luxusnom penzióne s kamarátmi,“ netají Judínyová, ktorá aj napriek tomu, že lyžiarske stredisko bude mať na skok, na svah nevkročí ani náhodou. Ako totiž uviedla, bojí sa dolámaných rúk a vybitých zubov. 

Sledujte TOPKY TV: Rozhovor s Erikou Judínyovou o Vianociach a Silvestri.

Rozhovor s Erikou Judínyovou o Vianociach a Silvestri

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu