Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Parišková zmizla z obrazoviek: Aneta, čo sa stalo?!

Aneta Sedlmair-Parišková sa neukázala v práci tri týždne týždne. Musela sa venovať rodine. Zobraziť galériu (7)
Aneta Sedlmair-Parišková sa neukázala v práci tri týždne týždne. Musela sa venovať rodine.

BRATISLAVA – Kam sa vyparila?! Tak túto otázku si zrejme kladú diváci jojkárskych Novín o 17:00, ktorí na obraze vidia v poslednej dobe len Hanu Gallovú (30). Brunetka by sa mala totiž za moderátorským pultíkom striedať s kolegyňou Anetou Sedlmair-Pariškovou (39), no trojnásobná mamička už tri týždne nebola v práci. Zisťovali sme, čo sa stalo.

Aneta Sedlmair-Parišková sa len nedávno stala trojnásobnou mamičkou, a tak niet pochýb, že to má doma s troma synmi poriadne pestré. V starostlivosti o deti jej však okrem manžela Marka donedávna pomáhala aj mama. Vďaka nej sa blondínka mohla bez problémov vrátiť do práce. V týchto dňoch sa však v rodine moderátorky vyskytli nečakané komplikácie, kvôli ktorým sa na obrazovke neobjavila takmer mesiac.

Naposledy vysielala Aneta 11. januára. Oslovili sme ju preto s otázkou, prečo sa už viac ako tri týždne neukázala v práci. „Dôvod je ten, že z troch detí mi dve ochoreli a preto som s nimi zostala doma,“ vysvetlila dôvod svojej absencie plavovláska, ktorá sa v týchto dňoch na pomoc zo strany rodičov spoliehať veľmi nemohla.

Koncom uplynulého roka bola totiž jej mama náhle hospitalizovaná v nemocnici kvôli zápalu pľúc. „Momentálne sme na deti my dvaja s manželom, mamka má zdravotné problémy,“ reagovala blondínka. „Nechcem to zakríknuť, ale z najhoršieho je vonku a jej zdravotný stav sa zlepšuje,“ dodala Parišková, ktorá by sa podľa všetkého mala vrátiť do práce už v pondelok.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu