Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Svadba v jojkárskom spravodajstve: Retro nevesta, vášnivý manželský bozk!

Hana Gallová a Adam Zavřel sú už manželmi. Spečatili to aj takýmto vášnivým bozkom. Zobraziť galériu (36)
Hana Gallová a Adam Zavřel sú už manželmi. Spečatili to aj takýmto vášnivým bozkom.

TOMÁŠOV – Už sú svoji! Moderátorka jojkárskych Novín o 17:00 Hana Gallová (30) je po sobote vydatou pani. Svoje „áno“ povedala dlhoročnému partnerovi a zároveň kolegovi Adamovi Zavřelovi (26).

Ako z rozprávky! Hana Gallová a Adam Zavřel na dnešný deň nikdy nezabudnú. V priestoroch romantického kaštieľa z 18. storočia v Tomášove totiž v sobotu o 16:00 hodine spečatili svoj vzťah manželstvom. „Mám chvíle keď si uvedomujem, že sa už o pár dní vydávam, ale väčšinu času mi to akosi nedochádza. Myslím, že ma to zasiahne až v sobotu ráno,“ reagovala s úsmevom Hana, keď sme pred pár dňami zisťovali, ako sa cíti. Netajila sa tiež tým, že zažíva miernu nervozitu.

Na záberoch zo svadby je však vidno, že po podobných pocitoch nebolo v jej veľký deň ani stopy. Nevesta spoločne so ženíchom rozdávali úsmevy na všetky strany a na ich tvárach bolo badať spokojnosť. Za povšimnutie stoja aj nevestine šaty, ktoré si dala Gallová ušiť na mieru. „Celkovo to zabralo asi tri týždne,“ poznamenala na margo svadobnej róby moderátorka, ktorá siahla po retroštýle.

Jojkárov zosobášil miestny kňaz priamo v kaplnke kostola. Zaujímalo nás tiež, či si dvojica potrpí aj na nejaké zvyky a tradície. „Budú iba niektoré. Urobili sme si taký malý výber. Ako mestské deti ich vlastne ani veľa nepoznáme, netradujú sa nám v rodinách,“ reagovala Gallová. „Na večeri budeme iba rodina a úplne najbližší priatelia, takže nás tam bude okolo päťdesiat. Potom sa k nám pridajú ďalší naši blízki. Zatiaľ nám to vychádza celkovo okolo sto ľudí, čo je síce viac, ako sme plánovali... Ale keď sme začali počítať, koho všetkého by sme chceli mať v ten deň pri sebe, dostali sme sa až na takéto číslo. Takže máme napokon trošku väčšiu svadbu,“ dodala nevesta.

Mladomanželky sme sa opýtali aj na svadobnú cestu. „Čaká nás dosť veľká prerábka v dome, takže aby sme sa úplne nezruinovali, zrejme si urobíme len nejaký malý svadobný výlet,“ povedala nám k tomu brunetka. „Ja snívam o Paríži, kde sme sa pred rokom zasnúbili a aj Adam si myslí, že by bolo pekné sa tam vrátiť. Tak uvidíme. Svadobnú cestu si ale určite doprajeme, a to už takú, na akú nezabudneme. Ale hneď to asi nebude,“ uzavrela s úsmevom pani Zavřelová-Gallová.

Hana Gallová sa vydávala v takýchto netradičných svadobných šatách.
Zobraziť galériu (36)
Hana Gallová sa vydávala v takýchto netradičných svadobných šatách.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu