Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Parišková šokuje: Návrat na obrazovky 21 dní po cisárskom!

Aneta Sedlmair-Parišková už po pôrode hlási Noviny o 17:00. Zobraziť galériu (4)
Aneta Sedlmair-Parišková už po pôrode hlási Noviny o 17:00.

BRATISLAVA – A predsa je rekordérkou! Aneta Sedlmair-Parišková (39) priviedla synčeka Nathana na svet presne pred troma týždňami. S prírastkom do rodiny sa jej mamičkovské povinnosti nakopili. Zdalo sa preto, že materskú dovolenku si tentokrát v porovnaní s tými predchádzajúcimi užije o čosi dlhšie. S touto verziou rátali aj v Jojke, keďže mali za blondínku záskok v Novinách o 17:00 pokrytý až do konca roka. Trojnásobná mamička však všetkých zaskočila. Už dnes sa totiž do moderátorského kresla opäť vrátila.

Doma dlho nepobudla! Hoci to spočiatku vyzeralo tak, že Aneta Sedlmair-Parišková sa po pôrode svojho tretieho synčeka bude naplno venovať materským povinnostiam, nie je tomu tak. Blondína totiž bez práce dlho nevydržala. Už dnes sa s úsmevom na tvári prihovárala televíznym divákom jojkárskych Novín o 17:00.

Paradoxné je, že s jej skorým návratom v podstate nepočítali ani kompetentní na Kolibe. „Pre Anetu je momentálne najdôležitejšie bábätko. Jej zastupovanie máme vyriešené minimálne do konca roka. Aj po tomto termíne však bude záležať najmä na jej rozhodnutí, takže žiadny konkrétny termín sme si neurčili,“ povedal nám nedávno hovorca PR oddelenia Jojky Jozef Gogola. Pariškovej teda televízia vyšla v ústrety. Straty svojho miestečka sa preto vôbec nemusela obávať.

Aj napriek tomu sa však blondínka už dnes vrátila do práce. Od pôrodu ubehlo pritom len 21 dní. Aneta by sa však mala mať na pozore. Odborníci sa totiž zhodujú v tom, že aj žena, ktorá priviedla dieťatko na svet cisárskym rezom, potrebuje zhruba 6 týždňov na zotavenie.

Treba však uznať, že moderátorka nevykonáva náročnú prácu. Na základe predchádzajúcich skúsenosti vie, že skorý návrat do zamestnania dokáže zvládnuť. Po pôrode prvého synčeka Danielka, ktorého má s exmanželom Davidom Dočekalom, sa na obrazovky vrátila po mesiaci. V prípade druhého potomka trvala jej materská dovolenka rovnako dlho ako tentokrát – zhruba dvadsať dní. 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu