Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

V Jojke to s Pariškovou domrvili: Aneta, toto ti nevadí?!

Len po necelom týždni sa Aneta Parišková objavila na obraze v rovnakom oblečení. Zobraziť galériu (6)
Len po necelom týždni sa Aneta Parišková objavila na obraze v rovnakom oblečení.

BRATISLAVA - Nuda, nuda... Aneta Sedlmair Parišková (40) sa aktuálne objavuje na obrazovkách Jojky každý deň v Novinách o 17:00. A stále vyzerá v podstate rovnako. Zvyčajne má oblečené biele tričko a na ňom sako, niekedy má obe časti odevu v rovnakej farbe. Nedávno sa však na Kolibe podaril výrazný prešľap. V odstupe šiestich dní sa totiž moderátorka pred kamery posadila v navlas rovnakom outfite.

Každá žena sa chce páčiť. Nečudo, že mnohé dámy preto pred zrkadlom prestoja dlhé hodiny. V práci to však takto Aneta Sedlmair Parišková evidentne neberie. Na obrazovke sa totiž neustále objavuje v rovnakom type oblečenia. Navyše, niektoré kúsky zvýrazňujú aj nedostatky jej postavy. 

V uplynulom týždni sa blondínka posadila za moderátorský stolík v bledomodrom saku s lesklými pásikmi v oblasti brucha. Rozširujúci model však v žiadnom prípade nemal premiéru. Ako sme zistili, rovnaký outfit mala na sebe aj šesť dní predtým. Buď si to nevšimla alebo jej to bolo úplne jedno. 

Topky.sk zisťovali postoj jej zamestnávateľa. „Nestáva sa, aby sme v tom istom týždni použili pre moderátorov to isté sako,” vyjadrila sa k prešľapu hovorkyňa Jojky Lucia Kulihová. Zdá sa teda, že Pariškovej šatník sa zrejme tak skoro obmieňať ani nebude.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu