Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Bartošovej exmanžel Pomeje (48): Tajná svadba s mladou fešandou (24)!

Jiří Pomeje si po Ivete Bartošovej vzal o polovicu mladšiu producentku Andreu. Zobraziť galériu (9)
Jiří Pomeje si po Ivete Bartošovej vzal o polovicu mladšiu producentku Andreu.

THAJSKO - Opäť v chomúte! Dva roky po rozvode s Ivetou Bartošovou (46) zvonili Jiřímu Pomejemu (48) zase svadobné zvony. Producent sa oženil s o polovicu mladšou Andreou Šťastnou (24). Tmavovlásku si vzal tajne v ďalekom Thajsku, kde sa približne pred rokom spolu aj zasnúbili.

Ďalšia veľká láska! Ani rozvody s herečkou Michaelou Kuklovou a speváčkou Ivetou Bartošovou neodradili Jiřího Pomejeho od ďalšej svadby. Tentoraz však stavil na poriadne mladého „koňa”. Kým od predchádzajúcich manželiek bol starší len o pár rokov, tá najnovšia je od neho o polovicu mladšia.

Dvadsaťštyriročnú Andreu Šťastnú si producent vzal počas pobytu v Thajsku. Tam sa pred rokom aj zasnúbili. Obrad síce pôvodne plánovali zrealizovať už v lete, no potom veselicu zrušili. Nakoniec sa manželmi stali tajne. Šťastná udalosť sa však i napriek snahe o ututlanie dostala na svetlo sveta.

Môže za to Jiřího kamarát Pavel Pásek. Ten sa o pripravovanom vážnom kroku dozvedel po Vianociach. Najprv si myslel, že ide o žart. „Neskôr som pochopil, že to myslí vážne. Hovoril, že by som ako jeho najlepší kamarát mal ísť za svedka. Lenže idem na dovolenku do Mexika,” prezradil Blesku líder skupiny Waldagang. Verí však, že keď sa bude sobáš úradne potvrdzovať v Čechách, bude dvojici svedčiť tak, ako to urobil na svadbe s Ivetou Bartošovou. So speváčkou sa však Pomeje rozvádzal už po dvoch rokoch.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu