Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Bartošová a Pomeje sú rozvedení: Za 20 minút bolo po všetkom!

Jiří Pomeje a Iveta Bartošová už nie sú manželia. Zobraziť galériu (4)
Jiří Pomeje a Iveta Bartošová už nie sú manželia.

PRAHA – Majú to za sebou! Dnes prebehlo prvé a zároveň aj posledné pojednávanie týkajúce sa rozvodu Ivety Bartošovej (44) a Jiřího Pomejeho (45). Obaja síce najprv vyhlásili, že sa na súd nedostavia, speváčka si to však nakoniec rozmyslela. Ako to prebiehalo?

Rýchly rozvod! To si priala Iveta Bartošová, keď sa rozhodla osobne zúčastniť súdneho pojednávania. "Chcem, aby sa rozhodlo už dnes a nič sa nepreťahovalo," povedala denníku Aha! A naozaj sa k rozvodovému konaniu aj dostavila. Jiří Pomeje, naopak, neprišiel. Napriek tomu bol ich zväzok ukončený! A hoci Bartošová do siene vchádzala s úsmevom, pri odchode mala v očiach slzy. Pojednávanie pritom netrvalo ani dvadsať minút.

Vo vzťahu tejto dvojice išlo v podstate všetko rýchlo. Po pár mesiacoch svadba, po dvoch rokoch rozvod. Ivetu hneď od začiatku veľa ľudí od skrachovaného producenta odhováralo, zamilovaná speváčka si však urobila po svojom. V septembri 2008 si Pomejeho vzala napriek tomu, že ani samotná svadba nebola bezproblémová. Nevesta mala mať drahé šperky, nakoniec sa s klenotníctvom nedohodla. Mladomanželia si preto vymieňali prstienky zo sedmokrások. Ich láska však po dvoch rokoch zvädla...

Jedným z dôvodov môže byť aj Jiřího pôsobenie vo funkcii Ivetinho manažéra. Možno si blondínka po čase uvedomila, že publicita, akú jej manžel zabezpečuje, nie je to najlepšie pre jej kariéru, ani súkromný život. Preto ho z tohto postu zvrhla. A neskôr prišla na to, že už ho vlastne nechce ani za manžela. Potom, ako sa od nej odsťahoval, ho dokonca obvinila z krádeže skríň, riadu, kufrov, aj oblečenia.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu