Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Bartošovej ex šokuje: Ivetu vymazal zo života, ovoniava hovienka!

Jiří Pomeje prehovoril o svojom súkromí. Zobraziť galériu (4)
Jiří Pomeje prehovoril o svojom súkromí.

BRATISLAVA - Nemá problém! Jiří Pomeje (48) je Slovákom známy najmä ako bývalý manžel škandalóznej speváčky Ivety Bartošovej (47). Keď sa dvojica v októbri 2010 rozviedla, každý z nich si išiel svojou cestou. Producent sa v súčasnosti netají tým, že sa snaží na toto nešťastné obdobie zabudnúť. Pomáha mu v tom aj život po boku novej mladučkej manželky, ktorá mu nedávno porodila dcérku. U herca sa však príchodom potomka prebudili skutočne zvláštne pudy...

Opäť v Bratislave! Jiří  Pomeje sa počas posledných rokov manželstva s Ivetou Bartošovou objavoval na Slovensku pomerne často. Jeho polovička totiž pôsobila v markizáckej šou Let´s Dance a on ju v hľadisku vždy ochotne podporoval. Pred pár dňami zavítal producent do nášho hlavného mesta znova a pri tej príležitosti sme chceli vedieť, ako si na život po boku kontroverznej speváčky spomína.

„Som rád, že to skončilo. Ja vôbec nespomínam. Žijem teraz nádherným životom, mám tú najúžasnejšiu ženu na svete, mám krásne dieťatko. Neveril som, že niečo tak krásne mi môže ešte do života prísť,” povedal pre topky.sk Pomeje. „Mám absolútne vymazané všetko, čo bolo. Je to tam niekde vzadu a ja to teraz ani neriešim,” dodal producent na adresu Bartošovej.

Jiří sa po rozvode so speváčkou zamiloval do výrazne mladšej Andrey, ktorú si v lete tohto roka vzal za ženu. Sympatická tmavovláska mu krátko na to porodila dcérku Aničku. Keďže ide o Pomejeho prvého potomka, zisťovali sme, ako sa mu otcovská rola pozdáva. „Keby som mohol, tak aj kojím. Veľmi si to užívam, ale to mlieko netečie a netečie. Chcel by som Andrejke pomôcť. Prebaľujem tak trikrát za noc, hovienka mi voňajú, všetko sa mi páči, prdelka, grganie, všetko to beriem. Som šťastný chlap a otec, na rodičovstve nemôže byť nič zlé,” uzavrel Pomeje. Chcete vedieť, kedy plánujú dcérke dopriať súrodenca? Pozrite si rozhovor.

Sledujte Topky TV: Jiří Pomeje prehovoril o svojom súkromí.

rozhovor Pomeje 2.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu