Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Bartošovej ex Pomeje sa v sobotu žení: Nevesta vo svadobnom aj s bruškom!

Jiří Pomeje a Andrea Šťastná sa zajtra stanú oficiálne manželmi. Zobraziť galériu (6)
Jiří Pomeje a Andrea Šťastná sa zajtra stanú oficiálne manželmi.

PRAHA - Opäť jej povie áno! Začiatkom januára sa exmanžel Ivety Bartošovej Jiří Pomeje (48) oženil počas dovolenky v Thajsku. Svoju mladú priateľku Andreu Šťastnú (24) však túto sobotu povedie pred oltár zas, aby ich manželstvo bolo platné aj v Českej republike. Nevesta to pri výbere svadobných šiat nemala vôbec ľahké, keďže je v šiestom mesiaci tehotenstva.

Na manželstvo nezanevrel! Jiří Pomeje je už dvakrát rozvedený. No aj tak plánuje ďalšiu svadbu. Po herečke Michaele Kuklovej a speváčke Ivete Bartošovej povie áno manažérke Andrei Šťastnej. Tú si síce už vzal v januári v Thajsku, no rozhodli sa aj pre právoplatný sobáš v Českej republike. Ten sa uskutoční už túto sobotu.

Na rozdiel od predchádzajúcich vzťahov si však tentoraz producent zároveň aj zakladá rodinu. Andrea je totiž na začiatku šiesteho mesiaca tehotenstva. Je teda pravdepodobné, že dvojica počala svojho potomka práve v Thajsku, kam vyrazili ešte počas decembra 2012.

Zmenený stav neveste mierne komplikoval aj výber šiat. Hoci je už dosť modelov, do ktorých sa zmestí bruško, zväčšené poprsie robilo trochu problémy. Pred bleskami fotoaparátov si tmavovláska vyskúšala viacero variant. „Jirka ctí tradície, a tak ma v šatách uvidí až pred oltárom,” prezradila pre Blesk nastávajúca novomanželka.


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu