Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Bartošovej exmanžel Pomeje: Chystá svadbu so sexi študentkou!

Jiří Pomeje s priateľkou Andreou Šťastnou Zobraziť galériu (3)
Jiří Pomeje s priateľkou Andreou Šťastnou

PRAHA – Na veku v láske nezáleží!Tohto hesla sa najnovšie drží exmanžel speváčky Ivety Bartošovej Jiří Pomeje (46). Už viac ako dva mesiace randí s len 23-ročnou študentkou andragogiky, Andreou Šťastnou. A nejde pritom o nijaký flirt na rozptýlenie – po tak krátkej známosti dvojica zvažuje sobáš!

Je od neho o polovicu mladšia! Hoci Pomeje by svojej novej láske mohol byť otcom, sám seba celkom reálne vidí ako jej budúceho manžela. Od jeho rozvodu s Ivetou Bartošovou síce neubehol ani rok, no už sa hrnie do ďalšieho oficiálneho zväzku. Ako prezradil v rozhovore pre server blesk.cz, vekový rozdiel mu vôbec neprekáža: „Neodradilo ma to. Andy je naozaj pre život, aj keď by som jej mohol byť otcom. Chcem si ju vziať a do chomúta rád vleziem aj tretíkrát!“

Zaujímavosťou je, že Andrea a Jiří zatiaľ o fungovaní v spoločnej domácnosti nemajú najmenšiu predstavu. Tmavovláska totiž momentálne býva s kamarátkou v podnájme a jej vyvolený ju k sebe domov ešte nepriviedol. Aj napriek tomu má však študentka v otázkach budúcnosti úplne jasno. „Vezmem si ho hneď, ako ma požiada o ruku,“ neváhala s odpoveďou.

Samotné zásnuby sa budú konať možno už o pár dní vo Viedni, kam má Pomeje namierené pracovne. S potenciálnymi svokrovcami sa síce nepozná, to však takisto nevnímajú ako problém. „Nebol čas na zoznámenie, ale hovorím s nimi denne. Oni sú šťastní, že som šťastná ja a je úplne jedno, či je to Pomeje, smetiar alebo Paroubek,“ dodala s presvedčením Andrea. Je tak celkom možné, že už potajomky vyberá svadobné šaty!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu