Nedeľa9. jún 2024, meniny má Stanislava, zajtra Margaréta, Gréta

Hviezdy majú prázdne vrecká

Elton John Zobraziť galériu (12)
Elton John

LOS ANGELES/LONDÝN - Čo spája britského speváka Eltona Johna s hollywoodskym krásavcom Judom Lawom?

Okrem celosvetového úspechu aj to, že majú hlboko do vrecka. Kým Eltona takmer zruinovala jeho slabosť pre nakupovanie, Juda o peniaze pripravil rozvod so Sadie Frost.

Elton (59), ktorý sa vyhrieva na výslní popularity už niekoľko desaťročí, raz neváhal zaplatiť asi 16,2 milióna korún len za kvety. Na verejnosti sa tiež rád ukazuje v drahých oblekoch a okuliaroch, ktoré sú ozdobené diamantmi. Tomu všetkému je však koniec. Podľa zverejnenej výročnej správy jeho spoločnosti totiž spevák musel pristúpiť k drastickému obmedzeniu všetkých svojich výdavkov. Okrem toho, že prepustil viacero zamestnancov, si spevák znížil svoj vlastný ročný príjem z 18 na 15 miliónov libier. Jeho spoločnosť je však naďalej v mínuse asi 19 miliónov libier.

Hviezdy majú prázdne vrecká
Zobraziť galériu (12)
Podobne je na tom aj herec Jude Law (33). Nedávno vyhlásil, že rozvod so Sadie Frost ho pripravil takmer o všetko. Na otázku, či si plánuje dopriať dovolenku so svojimi deťmi Raffertym, Iris a Rudym, odpovedal: „Nie, nemôžem si to dovoliť. Po rozvode nemám nič.“ Sadie tiež získala v rozvodovom konaní ich dom a Jude dodnes nenašetril na nový. „Dom, v ktorom bývam, si prenajímam. Snažím sa však nasporiť toľko, aby som ho mohol odkúpiť,“ sťažuje sa. Ako dodal, jeho finančná situácia je dôsledkom toho, že si namiesto úloh v kasových trhákoch vyberá skôr umelecké filmy.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu