Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Obrovská radosť slovenských hercov: Budú mať bábätko... FOTO To ako dlho tajili?!

Krásna novinka! Zobraziť galériu (5)
Krásna novinka! (Zdroj: pixabay.com)

BRATISLAVA - Dočkajú sa dieťatka a zjavne sa im to podarilo tajiť celkom dlho! Reč je o páre Robo Jakab a Anička Jakab Rakovská, ktorých rodinka sa rozšíri o štvrtého člena!

Jakabovci sa o radostnú novinku podelili v piatok večer. V rovnakom čase obaja z manželov zverejnili fotografie, prostredníctvom ktorých sa pochválili, že z nich budú dvojnásobní rodičia. Pôvabná brunetka to však urobila o čosi tajomnejšie ako jej muž. 

Galéria: Robo Jakab a Anička Rakovská

„Čaute, dlho sme sa nevideli. Tak my skoro štyria vás zdravíme," napísala k záberu, na ktorom pózuje s Robom a ich dcérkou Agnes, ktorú herečka porodila minulý rok v septembri. Na spomínanej snímke však boli len tváre zatiaľ trojčlennej rodinky. 

Obrovská radosť slovenských hercov:
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram )

Príspevok, ktorý zverejnil budúci dvojnásobný otecko, je však už o čosi výpovednejší. So svojimi sledovateľmi zdieľal úplne inú foto. A na tej už vidieť aj tehotenské krivky jeho manželky. No a podľa vystupujúceho bruška je zjavné, že dvojica s oznámením novinky čakala na vhodný čas a istú chvíľu si to nechali pre seba.

„Srdečné pozdravy všetkým dobrým ľuďom. Nájdi štvrtého na fotke," okomentoval rodinnú fotografiu, no a teda - pri pohľade na Aničku nebolo potrebné hľadať dlho. Jakabovcom srdečne gratulujeme a prajeme veľa zdravia! 

Obrovská radosť slovenských hercov:
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram )

Viac o téme: Robo JakabAnna Jakab Rakovská
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu