Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Herečka z Oteckov sa stala dvojnásobnou mamou: Dorovnali stavy v rodine!

Anička Jakab Rakovská sa stala dvojnásobnou mamou.
Anička Jakab Rakovská sa stala dvojnásobnou mamou. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Herečka Anička Jakab Rakovská sa pred rokom a pol vytratila z markizáckeho seriálu Oteckovia. Čakali ju totiž milšie povinnosti - pod srdcom nosila svoje prvé dieťatko. Od narodenia dcérky Agnes uplynulo len 17 mesiacov a dievčatku rodičia dopriali už aj súrodenca. Ten sa vypýtal na svet práve v týchto dňoch. Jakabovci podľa vlastných slov dorovnali stavy v rodine!

3. septembra 2020 sa hercom Robovi Jakabovi a Aničke Jakab Rakovskej narodila dcérka Agnes. A pomerne rýchlo jej dopriali aj súrodenca. Dievčatko nemalo ešte ani rok, keď dvojica na sociálnej sieti Instagram odhalila, že čakajú aj druhé dieťatko. „Čaute, dlho sme sa nevideli. Tak my skoro štyria vás zdravíme,“ zverejnila Anička. 


Obrovská radosť slovenských hercov: Budú mať bábätko... FOTO To ako dlho tajili?!


A rodina Jakabovcov sa rozrástla práve v týchto dňoch. Šťastní rodičia sa pochválili, že druhé dieťatko je už na svete. „Mužská populácia sa navýšila o ďalšieho chlapa. Dorovnali sme stavy v rodine,“ napísal k spoločnej fotke hrdý otecko a prezradil, že jeho syn dostal krásne slovenské meno Ondrej. Gratulujeme a prajeme veľa zdravia!

 

Viac o téme: Robo JakabAnička Jakab Rakovská
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu