Pondelok17. jún 2024, meniny má Adolf, zajtra Vratislav

Veterinárka sa ocitla v centre manželského konfliktu: V bruchu psa našla dôkaz mužovej nevery! Čistý bizár

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

USA – Žena odhalila aféru svojho manžela skutočne netradičným spôsobom. Jedného dňa museli urgentne navštíviť veterinárku, pretože ich šteniatko niečo prehltlo. Keď žena zistila, o aký predmet ide, mala vo všetkom jasno.

Mladá veterinárka sa v prvý deň v novej práci ocitla v centre dramatického konfliktu medzi manželským párom, keď obsah žalúdka ich šteňaťa odhalil dôkaz o mužovej afére. Podľa veterinárky na tom šteňa po príchode do ordinácie nebolo dobre a následné röntgenové snímky ukázali prekážku v jeho žalúdku. Bolestivú blokádu spôsobili dámske tangá, ktoré však nepatrili manželke. V príspevku na Reddite 26-ročná veterinárka uviedla, že tangá odložili nabok, aby ich ukázali majiteľom psa.

Veterinárka sa ocitla v
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

„Nakoniec prišli majitelia a ukázali sme im, čo sme našli. Žena povedala, že nikdy nemala tangá a zavolala na svojho manžela. Ukázalo sa, že sú to tangá jeho tajnej milenky,“ napísala v príspevku. „Aký strašný spôsob, ako zistiť, že vás manžel podviedol,“ uviedla ďalej. Oddaná milovníčka zvierat dodala, že spolu s kolegami sa na tangách uviaznutých v psom žalúdku dobre zabávali. „Nikto z nás si ale nemyslel, že to vyústi do toho, čo sa stalo. Je to naozaj smutné, tá žena sa snažila neplakať, ale bolo veľmi jasné, že to urobí,“ napísala.

Príbeh vyvolal veľké sympatie k ublíženej žene. Viacerí priznali, že je to pravdepodobne jedno z najbizarnejších odhalení nevery, o akom kedy počuli. Jeden používateľ Reddit uviedol: „Hanba pre neho, ale dvojnásobná hanba pre neho za to, že ohrozil aj život šteniatka. Nech sú ona a psík zdraví a šťastní a ten hlupák nech dostane, čo si zaslúži.“

Viac o téme: PesVeterinárkaTangáNevera
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu