Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

FOTO hrôzy na Google Maps: Pozrite, čo sa stalo autu Street View, keď mapovalo okolie

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Youtube/Google Maps)

WASHINGTON - Služba Google Street View môže byť skutočným pokladom náhodnej a (zvyčajne) veselej zábavy, kedy ľudia trolujú auto rôznymi pózami alebo sú prichytení pri nejakej veľmi nezvyčajnej činnosti. Teraz sa však karta obrátila.

Vyzerá to tak, že auto Google Street View bolo zapletené do nepríjemného incidentu. Dokazuje to príspevok zverejnený na Reddite, ktorý dokumentuje to, čo sa javí ako dopravná nehoda. Inkriminované zábery ukazujú osobu na motorke, ktorá robí otočku, no následne je zrazí Google auto. 

Hoci autor príspevku nezobrazil súradnice, užívatelia odhadujú miesto na Youpe Amadi v africkom Senegale. Pod príspevkom sa nazbieralo množstvo komentárov. Jeden používateľ poznamenal: "Prísť za šéfom a povedať 'hej, práve som zrazil chlapíka, takže by sme sa asi mali vrátiť a znova odfotiť túto oblasť'',, by mohlo viesť k strate zamestnania. Predpokladám, že vodič to nikdy nenahlásil a nikto tam v skutočnosti nekontroluje všetky obrázky, ktoré kto urobil pre Street View." Google autá zachytili cestné incidenty už v minulosti, no zdá sa, že toto je prvýkrát, čo sa auto Street View dostalo priamo do kolízie s iným účastníkom cestnej premávky.

Viac o téme: NehodaHaváriaGoogle Street ViewGoogle Maps
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu