Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Ženáč (42) si chcel užiť, touto SELFIE lákal ženy: Ale ten detail v pozadí, FUJ, nehanbíš sa?!

Toto si mohol odpustiť
Toto si mohol odpustiť (Zdroj: Twitter/Linda)

DUBLIN - Nevydareným "selfíčkom" sa pokúšal ženatý muž nájsť si spoločníčku na večer. Hoci sa môže pochváliť pomerne slušne vyzerajúcim telom, pozornému oku užívateliek neušli oveľa zaujímavejšie detaily v pozadí fotky. Zo situácie by sa mali poučiť všetci, ktorí túžia po mimomanželskom romániku a nechcú byť odhalení.

Štyridsaťdvaročnému Írovi si chcel spestriť večer bez manželky tým, že si užije s inou ženou. Spravil si teda selfie pred zrkadlom, ktorým chcel nalákať potenciálne záujemkyne. Pod fotkou, na ktorej predvádza štíhle brucho, píše o tom, ako by si rád s neznámou pokecal pri fľaši vína či piva. Nezabudol ešte uviesť, že sa nachádza v severnom Dubline a všetko ostatné je pre neho veľmi riskantné, pretože je ženatý. Predtým, ako zavesil fotku na zoznamku, mu však uniklo, že v pozadí vidno košík pre bábätká. 

Na adresu neznámeho záletníka sa spustila obrovská vlna kritiky. Ženy mu nevedia odpustiť, že takto riskuje, a pritom má doma malé dieťa. Okrem toho je pravdepodobné, že jeho manželka medzičasom spoznala na fotke, ktorá koluje na sociálnych sieťach, ich byt a dala mu to pekne "vyžrať". 

"Toto je dôvod, prečo zostanem slobodná," okomentovala selfie jedna z užívateliek. "Ešteže si dal dolu obrúčku, keď už zabudol zahladiť ostatné stopy," dodala ďalšia. 

Viac o téme: ZoznamkaNevera
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu