Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

V obrovskej rýchlosti vpálil do mamičky († 37) s dcérkou († 11) na chodníku: Polícia ho prepustila, údajne to nebolo úmyselne!

Tragická nehoda v Passau na nakúpnej ulici, o život prišla mladá mamička aj s dcérkou Zobraziť galériu (2)
Tragická nehoda v Passau na nakúpnej ulici, o život prišla mladá mamička aj s dcérkou (Zdroj: X/@WEBDENews)

PASSAU – Nemecko prežíva obrovskú tragédiu, na jednej z nákupných ulíc v nemeckom meste Passau prišla o život 37-ročná žena a jej 11-ročná dcérka. Aj keď polícia disponuje videami a svedeckými výpoveďami, na dôležité testy ešte len čaká.

Po smrteľnej nehode, ktorá sa stala v piatok, polícia prepustila vodiča kamiónu v Passau na slobodu. Policajná hovorkyňa v sobotu uviedla, že 63-ročný muž je vyšetrovaný pre usmrtenie z nedbanlivosti. Zatiaľ však nič nenasvedčuje úmyselnému prečinu a preto nevznikol dôvod na väzbu. Z policajného zaistenia ho prepustili, informujú nemecké médiá.

Súhrn vojny na Ukrajine - deň č. 671 (Zdroj: Facebook/ General Staff of the Armed Forces of Ukraine)

Incident, ku ktorému došlo v sobotu sa stal na jednej z rušných ulíc v centre. Vodič kamiónu prešiel okolo zastaveného autobusu po chodníku a zrazil piatich ľudí. Na mieste nešťastia zomrela 37-ročná žena, jej 11-ročná dcérka podľahla zraneniam v nemocnici. Deväťročný syn, ktorý bol na mieste nehody s matkou utrpel ťažšie zranenia, no aktuálne je už mimo ohrozenia života. V nemocnici zostala ešte 70-ročná žena a 45-ročnú ženu, ktorá prepustili z lekárskej starostlivosti.

V obrovskej rýchlosti vpálil
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: TASR/AP/Zema Medien)

Polícia v prípade nevylučuje ani technický problém na vozidle alebo jazdnú chybu vodiča. Naďalej pokračujú vo výsluchoch svedkov. Alkohol ani drogy u vodiča kamiónu nezistili. Čakajú však na ďalšie analýzy nehody a vyhodnotenia dôkazov pre konečné rozhodujúce vyhlásenia. Na mieste nehody však vyšetrovanie už uzavreli.

Viac o téme: NehodaChodníkKamiónPassauKrimi
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu