Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Dvaja naháči priamo v centre mesta: Muž udieral do áut, ženu posadol démon, zasahovať museli policajti!

Muž ohrozoval premávku v českom meste Cheb, zasahovať musela polícia
Muž ohrozoval premávku v českom meste Cheb, zasahovať musela polícia (Zdroj: Twitter/Policie ČR)

BRNO – Začiatkom týždňa musela polícia zasahovať priamo v centre mesta Brno. Po chodníku utekala nahá dvadsaťtriročná žena. Okoloidúci neverili vlastným očiam, v mínusových teplotách a bez akéhokoľvek oblečenia alebo osobných vecí ohrozovala svoj vlastný život!

O prípade informovala Polícia ČR. Na linku mestskej polície volal muž, ktorý uviedol, že po uliciach hlavného mesta Brno uteká nahá žena. Informácie sa polícii potvrdili aj na kamerových záznamoch. Hovorca polície v Brne Jakub Ghanem upresnil, že „žena prebehla frekventovanú križovatku mestského okruhu medzi Kolištěm a Cejlem. Polícia jej na mieste otvorila služobné auto, aby sa mohla posadiť a nebola vystavená zvedavým pohľadom cestujúcich a okoloidúcich,“ dodal.

Vyrezávanie ľadovej sochy na Skalnatom Plese (Zdroj: TASR/František Iván)

Podľa polície bola žena pod veľkými výkyvmi emócií, dokonca sa začala brániť, kopať nohami a brániť sa rukami. Polícia nevylúčila ani užitie omamných látok. V pokojnejšej chvíli žena uviedla, že jej do hlavy vliezol „blázon, s ktorým sa musí skamarátiť“. Mimoriadne rozrušenú ženu nakoniec odviezla sanitka do psychiatrickej nemocnice.

Ďalší prípad sa odohral podľa Polície ČR v utorok. Štyridsaťdvaročný muž utekal tentokrát nahý po českom meste Cheb medzi autami a udieral do nich päsťami. Podľa dostupných informácií sa dokonca snažil nahý usmerňovať dopravu. Polícia vykonala u muža dychovú skúšku, ktorá vyšla s pozitívnym výsledkom 1,64 promile. „Muž svojím zmäteným pobiehaním ohrozoval nielen seba, ale aj ostatných účastníkoch cestnej premávky", uviedol policajný hovorca Jan Bílek. Pred naháčom muselo dokonca niekoľko áut zastaviť. Muž bol prevezený na obvodné oddelenie polície za účelom ďalších úkonov.

Viac o téme: IncidentBrnoPolícia ČRČeská republika
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu