Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Moment hrôzy: Auto vrazilo do davu ľudí! Na mieste zomrel jeden človek, mnoho ďalších utrpelo zranenia

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

SHEFFIELD – V britskom meste sa odohrala veľmi vážna dopravná nehoda, pri ktorej zomrel jeden človek a ďalší skončili vo vážnom stave. V meste Sheffield vrazilo auto priamo do ľudí na chodníku. Úsek bol uzavretý v oboch smeroch.

archívne video

Muž v električke vytiahol na deti revolver (Zdroj: Facebook/Policie České republiky)

Počas bežného dňa narazilo vozidlo do ničnetušiacich ľudí. Incident sa odohral v anglickom meste Sheffield dňa 27. decembra okolo 14:00 miestneho času. Informuje o tom Daily Star. Na mieste prišiel o život jeden muž (46), pričom mnoho ďalších účastníkov havárie utrpelo zranenia väčšieho či menšieho rozsahu. Ďalší muž bol vo vážnom stave prevezený do nemocnice. 

Išli po chodníku

Havária sa odohrala v mestskej časti Burngreave, ktorá leží severne od centra. Bezpečnostné zložky boli povolané na College Close. "Keď auto prechádzalo popri skupine ľudí, vodič zrejme nezvládol riadenie a vrazil priamo do nej," upresnil hovorca Polície South Yorkshire s tým, že prípad je v štádiu vyšetrovania. Polícia uzavrela cestu Scott Road v oboch smeroch. 

Zadržané osoby 

Muži zákona na mieste zatkli vodiča (23), ktorý je podozrivý z vraždy. Na mieste spolujazdca vedľa neho sedel ďalší muž (55). Ten bol rovnako odvedený do cely predbežného zadržania. Na krku má podozrenie z pokusu o vraždu.  

Vyšetrovateľ Andrew Knowles sa pred médiami vyjadril, že miesto nehody polícia zaistila. "Teraz bude prebiehať vyšetrovanie z priemyselných kamier. Súcitime so všetkými dotknutými osobami a chápeme s akým žiaľom sa musia vysporiadať. Všetkým znepokojeným ponúkame pomoc," dodal s tým, že vyšetrovanie pokračuje od domu k domu. 
 

Viac o téme: NehodaHaváriaDopravná nehodaPolícia Veľká BritániaOsobné vozidloĽudiaSheffieldKrimiSouth Yorkshire
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu