Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Manželka obvineného Salmanova prehovorila: Takto to vidím ja!

Salmanovovci prežívajú ťažké obdobie.
Salmanovovci prežívajú ťažké obdobie. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA - Členovia veľkopodnikateľskej rodiny Sergej Salmanov a jeho syn Alexander čelia obvineniu z trestného činu podplácania, za čo im hrozí až päťročné väzenie. K úplatku, ktorý mali poskytnúť, sa dnes vyjadrila Alexandrova manželka Lenka, ktorej reakciu prinášame v plnom znení bez úprav.

Stanovisko Lenky LeRy Salmanovej uvádzame v plnom znení bez redakčných úprav. 

Toto je moje osobné stanovisko fyzickej osoby, ktorá bola neprípustným spôsobom zdiskreditovaná rovnako ako moja rodina, konkrétne môj manžel Alex Salmanov a jeho otec Sergej Salmanov, keďže sa za uplynulé dni spustila neobjektívna mediálna šikana, ktorej  účelom bola diskreditácia celej rodiny. Tvrdenia prezentované médiami, ktoré sa podieľali na tejto fraške, boli výlučne subjektívne a ničím nepodložené nezmysly, voči ktorým podnikáme právne kroky. Vykonštruovali ste neexistujúce a vyfabulované, jednostranné subjektívne konšpirácie bez akýchkoľvek relevantných dôkazov. Je predsa neprípustné v právnom štáte pri dodržiavaní právnych predpisov a dodržiavaní tkz. prezumpcie neviny a ústavou garantovaných práv, uvádzať bez nášho súhlasu plné mená, súkromné fotografie a súkromné videá z našej svadby a súkromných akcií! Takéto počínanie sa plne dotýka našich rodinných príslušníkov, ktorí týmto utrpeli diskreditáciu, nactiutŕhanie a obrovskú psychickú traumu!!! Kvázinovinári uvádzajú  neoverené domienky bez akýchkoľvek relevantných dôkazov, bez skúmania daného prípadu, z ktorého boli Sergej a Alex obvinení.

Je zarážajúce, že ako hlavný a jediný svedok údajného pokusu o uplácanie, vystupuje bývalý zamestanenc colnej správy, človek, ktorý bol  neskôr zamestnancom u nás vo firmách a ktorý sa potom neskôr spojil s tzv. „mafiánskymi skupinami,“ o ktorých je verejne známa násilná trestná činnosť a ekonomická trestná činnosť a o ktorých je záhadne takmer nulový záujem novinárov. Pán Ľubomír Somorovský sa opiera vo svedectve o účelovo produkovaný svedecký tzv.dôkaz, čo je evidentne vyrobený DVD záznam, údajne z konca roku 2010, ktorý okrem iného nie je prípustným relevantným dôkazom a ktorý zámerne poškodzuje dobré meno podnikateľov, ktorí sa doteraz stránili akejkoľvek medializácie ohľadom rôznych káuz a neukončených prípadov a doteraz pokladali za neseriózne informovať média a verejnosť útržkovitými informáciami o kauzách, ktoré neboli zákonným spôsobom ukončené, keďže rešpektujú zákony a garantované ústavne práva. 
Jediné známe fakty ohľadom akejkoľvek činnosti tejto rodiny a im patriacim firmám, je preukázateľná filantropia, charitatívne aktivity, podporovanie kultúry, športu, umenia a reprezentácia Slovenska za hranicami našej krajiny výrobkami, ktoré sa hrdia najprestížnejšími oceneniami svetového formátu. Ale toto nikdy nebolo zaujímavé pre Vás, investigatívne média.

Mediálne spájanie mojej rodiny s nebohou pani Kolesárovou a tragédiou, ktorá sa udiala, je absolútne neprípustné, ničím nepodložené a je neuveriteľne zarážajúce Vaše jednostranné neobjektívne stanovisko, vrhajúce  tieň viny na moju rodinu, bez uvedenia možností, že by za tým mohli byť napríklad aj jej priami klienti, s ktorými sa mohla dostať do sporu a ktorí sa jej týmto ohavným spôsobom pomstili a ešte to absurdne zneužili, ako mediálny útok na moju rodinu, na čo ani jeden kvázinovinár doteraz neupozornil, čo je účelové na diskrimináciu. Je neuveriteľné, koľko humusu sa nakydá na rodinu, ktorá je evidentne nepohodlná štátu a bráni sa zákonným spôsobom. Štátne orgány chcú konvalidovať svoje „fatálne“ pochybenie a nezákonné postupy, čo taktiež potvrdil ústavný súd a rozhodol v prospech poškodenej spoločnosti.
Na záver ešte chcem uviesť, že postup ozbrojenej zásahovej jednotky polície bol absolútne neadekvátny a bezdôvodný a brutálny. 

Taktiež nebrali ohľad na prítomnosť nezletilej a nechali ju po zadržaní rodinných príslušníkov bez opatery a nekontaktovali napr. rodinného príslušníka, alebo sociálny úrad, pričom sa po zásahu psychicky zrútila. Následne bola hospitalizovaná a v súčasnosti je s ťažkou ujmou na psychickom zdraví v nemocnici. Obvineným boli odopreté základné zákonné práva v zmysle Trestného poriadku, napr. nahliadanie do spisu vo veci, v ktorej vzniesli obvinenie a taktiež bolo porušené ústavné právo, nehovoriac o podnikateľských, ľudských a morálnych ujmách, ktoré sa v dôsledku tejto chorej medializácie už dostavili.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu