Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Speváčka LeRa Salmanová šokuje sexi postavou: Bleskovo zhodila 15 kíl!

Muzikálová herečka a speváčka Lenka LeRa Salmanová schudla za 5 mesiacov až 15 kíl. Dnes sa môže pýšiť sexi postavičkou. Zobraziť galériu (9)
Muzikálová herečka a speváčka Lenka LeRa Salmanová schudla za 5 mesiacov až 15 kíl. Dnes sa môže pýšiť sexi postavičkou. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA – Postavička ako lusk! Lenka LeRa Salmanová (31) sa za svoje telo nikdy nehanbila, no zároveň nepatrila medzi šoubiznisové vychrtlinky. Za posledné obdobie však viditeľne schudla a dnes sa môže pochváliť novou postavičkou. Čo je príčinou jej výrazného úbytku kíl? Muzikálová herečka nám to prezradila.

V týchto dňoch Slovenskom lomcujú tropické horúčavy. Priamo úmerne so stupňujúcimi sa teplotami ľudia zhadzujú aj svoje oblečenie. V kratučkých minišatách sa nedávno ukázala na bratislavskej Magio pláži aj Lenka LeRa Salmanová, ktorá sa najnovšie môže pochváliť sexi postavičkou. Muzikálová herečka totiž v poslednom období výrazne schudla. Za 5 mesiacov sa jej podarilo zhodiť až 15 kíl. Zisťovali sme, čo je za jej rýchlym úbytkom váhy.

Ako nám sama prezradila, depresie či iné problémy za tým hľadať nemáme. Môže za to iba zdravý spôsob stravovania. „Všetko je to zmenou stravy. Som vegetariánka už 3 roky, ale až pred piatimi mesiacmi som našla vhodný a zdravý spôsob stravovania sa,“ povedala pre topky.sk plavovláska, ktorá zároveň prezradila svoj overený recept na chudnutie. „Aspoň jedno jedlo denne nahrádzam mixovaným koktejlom zo zeleniny a ovocia, čo je veľmi výživné, zdravé a najmä to rýchlo detoxikuje,“ tvrdí Salmanová.

Zaujímavé pritom je, že redukcia hmotnosti vôbec nebola jej prvotným zámerom. „Nechcela som schudnúť, ale zdravo žiť. No za 5 mesiacov išlo 15 kíl bez námahy dole. A čo je hlavné, nič nešlo späť,“ teší sa speváčka, ktorá sa momentálne zameriava na posilnenie svojej postavy. „Posledný mesiac denne plávam a dvakrát do týždňa robím thajský box,“ dodala na záver muzikálová herečka.

Chcete vedieť aké najväčšie chyby robíme pri chudnutí? Kliknite si na ženský magazín FEMINITY.SK

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu