Sobota27. júl 2024, meniny má Božena, zajtra Krištof

Karol III. sa postupne vracia ku kráľovským povinnostiam: Camilla prezradila, ako na tom momentálne je!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: SITA)

LONDÝN - Britský kráľ Karol III. (75) sa pomaly vracia k svojim povinnostiam a pri nedávnej príležitosti sa k jeho stavu vyjadrila jeho manželka - kráľovná Camilla (76). Okrem toho, ako na tom momentálne je povedala aj to, že nie vždy robí to, čo by mal.

Britský kráľ sa musel v posledných mesiacoch stiahnuť z verejného života. Karol III. totiž musí bojovať s rakovinou, kvôli ktorej podstupuje náročnú liečbu. O tej však on a ani Buckinghamský palác neprezradili žiadne detaily.

Výnimočne sa k jeho stavu vyjadruje aj manželka Camilla. Tá však pred pár dňami urobila výnimku v rozhovore s britským spisovateľom Leem Childom, ktorému prezradila, že sa má Karol III. momentálne dobre. Okrem toho však uviedla, že nie vždy robí to, čo je pre jeho zdravotný stav najlepšie. 

„Momentálne sa má dobre. V jeho pracovnom tempe však nepoľaví a nerobí to, čo mu hovoria," povedala Camilla, ktorú citoval web Sky News Tá zrejme narážala na to, že k svojim pracovným povinnostiam sa kráľ vrátil skôr, než mu bolo odporúčané. Počas minulého týždňa sa napríklad pridal ku svojej manželke a synovi Williamovi pri oslavách 80. výročia vylodenia v Normandii. 

Karol III., kráľovná Camilla
Zobraziť galériu (2)
Karol III., kráľovná Camilla  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Kráľovná CamillaKarol III.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu