Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Večer za žiarivú HVIEZDU a ráno… Úplná ŠEDÁ MYŠKA: Sexi herečku by ste na letisku nespoznali!

Sydney Sweeney Zobraziť galériu (4)
Sydney Sweeney (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Sydney Sweeney (26) je považovaná za jednu z najsexi herečiek súčastnosti. To napokon potvrdila aj na odovzdávaní Oscarov. Oblečené mala šaty, ktoré pred 20 rokmi vyniesla do spoločnosti Angelina Jolie (48). Bola za skutočnú hviezdu... Ráno na letisku by ju však spoznal málokto. Oblečená v teplákoch bola za šedú myšku!

Sydney Sweeney bola na párty po Oscaroch za najväčšiu hviezdu. Hoci mala na sebe zdanlivo jednoduché biele saténové šaty, tie dali naplno vyniknúť jej zmyselným krivkám. Hlboký výstrih zvýraznil jej bohatý dekolt... Navyše aj príbeh tých šiat bol pútavý - pred 20 rokmi ich totiž na Oscary vyniesla krásna Angelina Jolie. 

Sydney Sweeney
Zobraziť galériu (4)
Sydney Sweeney  (Zdroj: SITA)

Na druhý deň ráno Sydney okamžite opúšťala Los Angeles - paparazzi ju zachytili na letisku LAX. A zatiaľ čo v noci bola za hviezdu, na cestovanie si už na výzor nepotrpela. Oblečenú mala modrú teplákovú súpravu, na nohách biele tenisky, oči si kryla čiernymi okuliarmi a cez hrudník mala prehodenú čiernu ladvinku... Ako šedá myška sa snažila na seba nepútať veľa pozornosti. 

Tak schválne, spoznali by ste v nej na letisku svetovú hviezdu? 

Večer za žiarivú HVIEZDU
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: OscaryAcademy AwardsSydney Sweeney
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu