Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

DRSNÁ KRITIKA najsexi herečky súčasnosti: Slávna producentka jej brutálne naložila!

Sydney Sweeney Zobraziť galériu (3)
Sydney Sweeney (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Tieto slová ju určite nepotešia! Sydney Sweeney (26) rozhodne patrí medzi najsexi herečky súčasnosti a jej fanúšikovská základňa stále rastie. Do nej ale očividne nepatrí uznávaná hollywoodska producentka Carol Baum. Tá mladú blondínku v najnovšom rozhovore dokonca poriadne zhodila.

Galéria: Sydney Sweeney je krásna žena

Ako informuje Daily Mail Carol Baum si nekladie servítku pred ústa, keď príde reč na Sydney Sweeney. „Nechápem to. Nie je ani pekná a nevie ani hrať,” poznamenala špičková producentka. Svoj názor si urobila po pozretí filmu Anyone But You. „Chcela som vedieť, kto to je a prečo o nej všetci stále hovoria,” uviedla s tým, že film nedokázala dopozerať do konca. 

Carol Baum vyučuje na University of Southern California School of Cinematic Arts, kde sa svojich žiakov taktiež na Sydney Sweeney pýtala. „Povedala som im, vysvetlite mi to. Nie je pekná, nevie hrať. Prečo je taká žiadaná? Nikto mi nedokázal odpovedať,” povedala tiež producentka. 

Sydney zatiaľ na tento "útok" nijako nereagovala. Či jej rastúcej popularite nejako slová uznávanej producentky ublížia, ukáže až čas. 

Sydney Sweeney
Zobraziť galériu (3)
Sydney Sweeney  (Zdroj: SITA)

 

Viac o téme: Sydney SweeneyCarol Baum
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu