Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Obrovské prekvapenie: Krásna herečka sa stala opäť matkou… Dievčatku dala symbolické meno!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: TASR)

LOS ANGELES - Slávna izraelská herečka Gal Gadot (38) počas včerajšieho dňa šokovala svojich fanúšikov. Na sociálnych sieťach totiž svetu oznámila, že sa po štvrtýkrát stala matkou. Svojej dcérke dala spolu s manželom Jaronom Varsanom meno Ori, ktoré má v hebrejčine nádherný význam.

Galéria: Gal Gadot

Izraelská herečka sa vďaka svojmu talentu zaradila medzi najznámejšie umelkyne svojej generácie. Počas svojej kariéry sa objavila vo viacerých známych počinoch, ako sú filmové série Wonder Woman či Rýchlo a zbesilo.

Gal Gadot
Zobraziť galériu (2)
Gal Gadot  (Zdroj: profimedia.sk)

V posledných mesiacoch sa začalo špekulovať, či náhodou nie je v radostnom očakávaní. Tieto reči však utíchli a fanúšikovia o jej tehotenstve nemali ani najmenšie tušenie. Včerajší príspevok Gadot na sociálnej sieti Instagram, kde ju sleduje viac ako 109 miliónov používateľov, tak prišiel ako blesk z jasného neba.

Herečka fanúšikom ukázala nádhernú fotografiu, na ktorej drží svojho štvrtého potomka. S manželom Jaronom Varsanom majú 3 spoločné dcéry - Almu (12), Mayu (6) a Daniellu (2), ku ktorým pribudlo ďalšie dievčatko, ktorej dali meno Ori.

„Tehotenstvo nebolo jednoduché, ale zvládli sme to. Do našich životov si priniesla množstvo svetla, čím napĺňaš význam svojho mena Ori, ktoré v hebrejčine znamená moje svetlo. Naše srdcia sú plné vďačnosti. Vitaj do domu plného dievčat... Ocko je tiež cool," napísala Gadot.

Viac o téme: Gal Gadot
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu