Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Promi párik túži po ďalšom dieťati: Vynosí im ho NÁHRADNÁ MATKA!

Travis Barker a Kourtney Kardashian Zobraziť galériu (2)
Travis Barker a Kourtney Kardashian (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Najstaršia zo sestier Kardashianových - Kourtney a bubeník formácie Blink 182 - Travis Barker sa v novembri stali rodičmi vytúženého synčeka, ktorému dali meno Rocky. Ako vyšlo najavo, s rozširovaním svojej rodinky neplánujú prestať. Kráska už však tehotenstvo nechce riskovať.

Kourtney Kardashian a jej manžel Travis Barker prežívali počas minulého roka rôzne emócie. Na jednej strane sa na pôrod spoločného potomka veľmi tešili, avšak zažili aj momenty plné strachu. Tehotná brunetka totiž musela absolvovať operáciu, ktorá ich synčekovi zachránila život. 

Už pár týždňov si teda užívajú spoločné chvíle. Kourtney aj Travis majú okrem Rockyho aj po tri deti z predošlých vzťahov. Netaja sa tým, že by ďalšie dieťatko ešte uvítali. „Už o tom spolu hovorili, ale zhodli sa na tom, že tentokrát by bábätko vynosila náhradná matka,” uviedol pre Daily Mail dobre informovaný zdroj. „Rocky je ale ešte teraz maličký a oni si ho chcú naplno užiť. Ak by to do toho išli, tak až najskôr počas budúceho roka,” dodal. 

Kourtney má za sebou tri bezproblémové tehotenstvá - Mason (13), Penelope (12) a Reign (10). To posledné ju dosť potrápilo. Náhradná matka vynosila deti aj jej sestrám Kim a Khloé. 

Viac o téme: Kourtney KardashianTravis Barker
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu