Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

NEZBEDNÉ šaty sexi Kardashianky: Žiaden výstrih a… Aj tak ukázala CELÝ PRSNÍK!

Khloé Kardashian Zobraziť galériu (4)
Khloé Kardashian (Zdroj: Profimedia)

LOS ANGELES - Kardashianky sú známe tým, že sa rady obliekajú sexi. Svoje krivky nechávajú vyniknúť v obtiahnutých šatách, krátkych sukniach, či hlbokých výstrihov. Tentokrát sa Khloe (39) siahla po "decentnejšom" kúsku. Čierne jednoduché mini totiž nemali žiaden výstrih. Ehm, no napriek tomu ukázali celý jej prsník!

Galéria: Khloé Kardashian

Khloe Kardashian v poslednom období pútala pozornosť schudnutou postavou. Po rozchode s otcom svojich detí Tristanom Thompsonom sa pustila do aktívneho cvičenia a trápenie, ktoré jej veľa chuti do jedla nepridávalo, sa okamžite odzrkadlilo na jej zovňajšku. Nové krivky sa jej však zjavne zapáčili a poctivo si ich udržiava. 

A užíva si to aj na spoločenských podujatiach, kde ich môže podčiarknuť sexi šatami. Výnimkou nebola ani párty jej sestry Kylie Jenner, ktorá sa vo štvrtok konala v reštaurácii Catch Steak v Los Angeles. Najmladšia z rodu tam predstavovala svoju novú vodku. A hoci blondínka prišla v pomerne "decentných" šatách, napriek tomu odhalila viac, ako chcela. 

Hoci čierny mini kúsok nemal žiaden hlboký výstrih, Khloe si pod neho nedala spodnú bielizeň. Stačilo tak zopár zábleskov fotoaparátov a na párty ukazovala svoje presvitajúce prsia! 

NEZBEDNÉ šaty sexi Kardashianky:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Khloe Kardashian
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu