Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

KÚZELNÁ PREMENA slávnej SuperStar: Schudla a vyzerá... FANTASTICKY!

Kelly Clarkson Zobraziť galériu (6)
Kelly Clarkson (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Je z nej iná žena! Slávna speváčka Kelly Clarkson (41) v uplynulých rokoch bojovala s kilami navyše. Pri pohľade na jej aktuálne zábery je však viditeľné, že sa jej podarilo výrazne schudnúť. Tá zmena vás ohúri!

Písal sa rok 2002, keď Kelly Clarkson vyhrala prvý ročník speváckej šou American Idol. Sympatická a talentovaná blondínka si získala množstvo priaznivcov po celom svete a jej kariéra stúpala priam závratným tempom. 

Popri tom si Kelly založila rodinu. V júni 2020 však vyšlo najavo, že speváčka sa s Brandonom Blackstockom chce rozviesť. Dvojica má spolu 9-ročnú dcéru River Rose a o dva roky mladšieho syna Remington Alexandra.  

Práve deti sú tým hlavným dôvodom, prečo sa speváčka rozhodla zatočiť so svojou nadváhou a rozhodla sa žiť zdravšie. „Celý ten stres z rozvodu a toxické pracovné prostredie mali na ňu negatívny dopad. Presťahovala sa do New Yorku a urobila viacero životných rozhodnutí. Sústredí sa teraz na to, čo je najlepšie pre ňu a jej deti,” uviedol pre Daily Mail dobre informovaný zdroj. 

„Je teraz single matkou. Chce byť zdravá a chce tu byť pre svoje deti čo najdlhšie. Sústredí sa na svoj nový život a chudnutie. S tým bojuje starým klasickým štýlom a poctivo na sebe pracuje,” dodal. 

Pri pohľade na aktuálne fotografie speváčky už badať výraznejšie zmeny a treba uznať, že Kelly vyzerá jednoducho fantasticky. Čo poviete?

 FOTO: Kliknutím na šípky sa vám zobrazia ďalšie zábery. 

Viac o téme: Kelly Clarkson
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu